Zort: s nya plattformslansering drivs av Zort Coin

Av | juni 10, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Zort

Zorts nya automatiserade investeringsplattform är på väg att gå online, driven av projektets kryptovaluta, Zortmynt eller ZORT.

Den nya handelsmiljön kommer att vara mycket innovativ eftersom den automatiskt använder AI-algoritmer för att utföra affärer för användarnas räkning.

Zort vill tillåta varje kryptonaut att tjäna pengar på kryptovalutahandeln på ett autonomt, säkert sätt som också är oerhört enkelt. Tanken är att när du köper en prenumeration på webbplatsen och laddar upp din digitala plånboksdata måste du klicka på en knapp, luta dig tillbaka och vänta på att systemet ska handlas för dig.

Men det finns en annan ingrediens i detta recept som ger det en unik smak: Zort mynt. Detta är en kryptovaluta skapad av Zort-projektet, som har mycket gemensamt med andra välkända tokens.

Du kan köpa den eller sälja den efter behag och tjäna pengar på handeln (det centrala handelsparet är med Ethereum). Du kan köpa den här token genom att bara peka din digitala plånbok till din favoritcentral, söka efter Zort och byta så många Eth-tokens som du vill. Snart kommer detta handelspar också att listas i UniSwap och SushiSwap.

Men ZORT har andra funktioner som gör att den skiljer sig från andra kryptovalutor. Det är Zort-plattformens verktygstecken, så det är bränslet bakom handelsaktiviteten. Om du är en ZORT-innehavare inom miljön kommer dina handelsavgifter att sjunka med hälften; att hålla token ger 8% årlig intjäning utan lås som systemet betalar varje månad.

Fördelarna med att hålla ZORT är betydande om du vill tjäna pengar på din automatiska handel. Tänk på att AI-systemet kommer att utföra många handelsoperationer för dina räkning för att maximera dina vinster. Men varje transaktion har en avgift, och i en mycket aktiv session eller period kan många affärer skada ditt kapital på grund av kostnaderna. Att veta att du bara kommer att betala 50% av handelsavgifterna i det sammanhanget kan ge dig sinnesfrid och övertyga dig om att du kommer tidigare till ditt mål.

Den höga graden av automatisering och enkelhet som Zort erbjuder sina kunder är sällan tillgänglig för enskilda handlare. Denna typ av tjänst finns på andra, mer traditionella marknader. Ändå bara för institutionella handlare och stora investerare, så anmärkningsvärt har Zort beslutat att öppna sin plattform för alla användare som vill prenumerera. Det är ett stort steg i att demokratisera kryptoverse.

Om du tittar på Zort grundidé kommer du att finna att det är ett fantastiskt förslag. Systemet kommer att välkomna dig till en notoriskt oregelbunden marknad, som kryptovalutamarknaden, där det är känt svårt att göra en vinst. Zort tar bort all friktion, svårigheten och de höga riskerna i kryptohandeln för dig, och det förvandlar det till en passiv inkomstinvestering.

Du behöver inte vara en teknikexpert eller en beprövad meritlista inom Forex, börsen eller någon av de andra traditionella marknaderna från vilka nya investerare ofta kommer in i kryptosfären. Faktum är att du inte behöver någon ekonomisk bakgrund alls. Zort har all den kunskap du behöver, och det gör allt för dig. Och allt är möjligt (eller mer lönsamt) på grund av Zort Coin.Source link