ZoidPay ger Crypto Shopping till Amazon, Walmart och 40M onlinebutiker

Av | juni 17, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Zoidpay

Bitcoin Pressmeddelande: ZoidPay-plattformen gör det möjligt för användare att använda sina kryptovalutor för att handla hos några av världens ledande återförsäljare, betala vardagliga räkningar, prenumerationer och till och med matvaror.

17 juni 2021, Bukarest, RumänienZoidPay, ett företag som fokuserar på massöverföring av kryptovalutor, lanserar en plattform där konsumenter kan handla med sina digitala tillgångar från alla stora återförsäljare över hela världen, inklusive Amazon, eBay och Alibaba.

ZoidPay: En pionjär för Mainstream Crypto Adoption

ZoidPay har börjat bygga ett helt ekosystem kring den globala shoppingupplevelsen, komplett med staking och DeFi-mekanismer. Sedan ZoidPay infördes 2018 har ZoidPay utvecklat en serie innovativa lösningar i syfte att göra kryptovaluta lätt tillgänglig för daglig användning.

Få en global inverkan på e-handeln

En nyligen genomförd global undersökning av MasterCard visade att 67% av årtusenden var mer öppna för att använda kryptovaluta idag än för ett år sedan. Trots ökande intresse är användningsfall för konsumenter att använda kryptovaluta fortfarande begränsade.

ZoidPay syftar till att svara på denna ökande efterfrågan genom att utnyttja sin e-handelslösning för att få krypto detaljhandeln ut i det vanliga och öka antagandet i processen. ZoidPay kombinerar shopping med staking och andra DeFi-integrationer, vilket skapar en unik, personlig användarupplevelse. Användare kan dra nytta av förbättrade fördelar, som krypto cashback, utlåning, global marknadsplatsåtkomst och mer, vilket ger en helt ny dimension till sin shoppingupplevelse.

Online- och butiksrevolutionen i butik

Nästa utveckling från ZoidPay är lanseringen av ett Google Chrome-tillägg och Marketplace. Detta gör det möjligt för miljontals människor att köpa någonting var som helst i världen med sina kryptovalutor, bara genom att ansluta sin befintliga plånbok.

ZoidPay är en potentiell spelväxlare för den dagliga kryptoentusiasten som letar efter en säker, enkel lösning för att använda sina digitala tillgångar för vardagliga utgifter.

ZoidPay-användare kommer att kunna köpa en ny bärbar dator från Amazon med Bitcoin, betala sin Netflix-prenumeration hos BNB eller köpa dagligvaror med Ethereum. Brick and mortar-butiker kan enkelt acceptera kryptobetalningar genom att helt enkelt ladda ner ZoidPay-plånboken som förvandlar vilken smartphone som helst till en kassa, samtidigt som de utnyttjar ekosystemfördelarna.

Den största fördelen som ZoidPay har över andra befintliga alternativ är dess interoperabilitet mellan plånböcker och växlar. ZoidPay-plattformen tillåter användare att ansluta till Chrome Extension med vilken plånbok som helst, vilket möjliggör enkel integration med Extension och Marketplace för att erbjuda omedelbar likviditet.

Eduard Oneci, grundare och VD för Zoidpay:

“Fokus på ZoidPay har från början varit att bygga en plattform som är enkel och säker att använda, både för konsumenten och återförsäljaren. Med hjälp av vårt ursprungliga ZPAY-token kan konsumenterna använda massiva rabatter från återförsäljare, noll transaktionsavgifter och nytta från att satsa belöningar. Vi är glada över att möjliggöra den största övergången från FIAT till krypto under det kommande decenniet. Och vår resa har precis börjat. “

En smidig övergång från FIAT till Crypto

Med fler människor som redan använder krypto än någonsin tidigare, och mer planerar att använda den nästa år, erbjuder ZoidPay marknaden en livskraftig lösning. ZoidPay-plattformen erbjuder användarvänlighet, säkerhet, billiga transaktioner och andra funktioner som kretsar kring en kundorienterad modell.

För mer information, besök tjänstemannen hemsida

ZoidPay Socials
Twitter | Facebook | Instagram | Telegram

Kontaktinformation för media
Kontakta e-post: [email protected]

ZoidPay är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informativt syfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera

Source link