XRP är tillbaka på Phemex Crypto Exchange

Av | maj 12, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Phemex

Ja det stämmer! På grund av den populära efterfrågan från kryptohandelsentusiaster, Phemex omprövade sin ståndpunkt angående XRP-kontroversen och beslutade att upphäva förbudet.

Tillsammans med XRP listade Phemex åtta nya mynt, vilket visade sig ha en otrolig potential. Alla kommer att vara tillgängliga för spothandel mot USDT och som linjära kontrakt med upp till 20x hävstång.

Varför stängdes XRP av?

Ripple var på en ganska trång plats de senaste månaderna på grund av rättegången utfärdad av US Security and Exchange Commission (SEC).

SEC anklagade Ripple för att ha sålt XRP som en oregistrerad säkerhet, trots att XRP var en brovaluta. Man trodde att Ripple sålde sin valuta till familjemedlemmar till ett lägre pris i syfte att sälja dem till marknadsvärdet för att generera vinst.

Så tills informationen var tydlig nog bestämde de flesta kryptobörser att avbryta den.

Men XRP-innehavare tyckte inte om det, särskilt stora företag. Så de började försvara Ripple mot SEC-anklagelser. Bland försvararna kan vi se advokaten John Deaton – som lovade att kämpa för 11 000 XRP-innehavare.

Därför, på grund av den populära efterfrågan på XRP, beslutade Phemex att få tillbaka den för spot- och kontrakthandel.

Vilka är de nya mynten?

Som du kanske redan vet är Phemex mycket strängare än andra börser eftersom de vill ge sina användare de bästa alternativen på marknaden. Så ingen kryptovaluta listas.

Kryptoprojekten måste vara helt kontrollerade och ha fantastisk potential och allmän efterfrågan. Efter noggrann undersökning listade Phemex följande nya kryptovalutor:

1. Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT)

Denna token byggdes för den digitala reklambranschen – så att förläggare, skapare och annonsörer får betalt som de förtjänar. Och eftersom teamet bakom BAT valde sin målgrupp så bra fick det över 1 miljon användare på bara ett år.

Market Cap nådde över 1,8 miljarder USD med en handelsvolym på 490 miljoner USD under det senaste dygnet. Därför har den allt du behöver för att accepteras av Phemex.

2. Chiliz (CHZ)

Chiliz fick sin spotlight på marknaden med en annan överraskande målgrupp – sportälskare.

Token är kärnkryptovalutan för Socios.com, där människor kan köpa märket Fan Tokens från populära idrottslag som FC Barcelona, ​​Juventus eller Atletico de Madrid.

Dess marknadsvärde nådde över 4 miljarder USD, med en handelsvolym på 459 miljoner USD under det senaste dygnet.

3. Decentraland (MANA)

Ett annat innovativt kryptoprojekt som måste listas på Phemex. MANA är kärnkrypto för Decentraland, en plattform där människor kan handla sina tillgångar i en helt virtuell värld.

Denna virtuella sfär är byggd helt av användare – varje scen, struktur, t-shirt eller drake. Så det finns en annan målgrupp – videospelare.

Med så många digitala designers och spelare där ute, är det ingen överraskning att den nådde en marknadsvärde på över 2 miljarder USD och en handelsvolym på 24 miljoner USD.

4. Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin säkerhetskopierar ett blockchain-projekt som tillåter användare att skapa, hantera och handla fungibla och icke-fungibla tokens. Hittills skapades över 1 miljard speltillgångar och de saknar inte kreativitet. Rymdskepp, fordon, rustningar, du heter det.

Siffrorna talar för sig själva – 2 miljarder USD marknadsvärde och en handelsvolym 24 timmar på 280 miljoner USD.

5. Sushi-byte (SUSHI)

SUSHI öppnar dörren till en helt DeFi-plattform, där användare kan byta, tjäna, stapla avkastning, låna eller utnyttja kryptotillgångar.

Förutom sitt kompletta ekosystem erövrade Sushy Swap kryptoentusiaster med sitt unika tillvägagångssätt för att presentera sina produkter.

Dapps lagring heter till exempel ”Bento Box”. Så vad som förde SUSHI till sitt marknadsvärde på 2 miljarder USD är en fantastisk marknadsföringsstrategi. Teamet visste hur man låter det låta annorlunda än andra DeFi-plattformar.

6. Synthetix (SNX)

Genom att hålla SNX tillhandahåller du säkerheter till Synthetix-protokollet i utbyte mot belöningar. Du kan handla Synths med oändlig likviditet och noll glidning.

Phemex fick det på listan på grund av sin fantastiska statistik, som 2,06 USD Market Cap och 76,000+ innehavare.

7. Grafen (BRT)

GRT är kärnvalutan för en kryptoplattform byggd för API: er. På plattformen kan du bygga API: er för DeFi, Marketplaces och till och med sociala medier.

Projektet backas upp av toppmärken inom kryptodomänen, som Coinbase Ventures, Compound eller Multicoin. Inte konstigt att de har ett marknadsvärde på 1,9 miljarder USD.

8. Tillverkare (MKR)

MKR är verktygstoken för Maker DAO-plattformen, och alla som har den har något att säga i framtida beslut om huvudprojektet.

Den har en av de största Market Caps i kryptoområdet – nästan 6 miljarder USD, med en handelsvolym på 1 miljard USD under de senaste 24 timmarna.
Att ha 9,91% av den totala marknaden säger verkligen något, särskilt för att det finns över 8000 kryptovalutor just nu.

Vem är Phemex?

Phemex är ett kryptobörsföretag som drivs av ledande handlare i Wall Street. Det erbjuder upp till 100x hävstångseffekt och är överlägset en av de säkraste kryptoplattformarna där ute – med offline-signaturer fryslagring, för att bara nämna några.

Men Phemex är mycket mer än så.

De roliga aktiviteter som hans team organiserar för användare gör att Phemex sticker ut. Ta till exempel Trading Arena-tävlingen, där användare kan gå samman för att få enorma priser. Den sista upplagan avslutades med en 8 BTC total prispott för de bästa lagen.

Om du vill vara med på nyheterna, följ Phemex på sociala medier och få ut det bästa av handeln!

Facebook: https://www.facebook.com/Phemex.official
Twitter: https://twitter.com/phemex_official
Telegram: https://t.me/Phemex_EN
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/phemex

Source link