Xcoins får principiellt godkännande för en VFA-licens

Av | februari 26, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Xcoins får principiellt godkännande för en VFA-licens 101

Xcoins får principiellt godkännande för en VFA-licens

En av de första kryptoplattformarna för att uppnå dessa reglerande milstolpar

Xcoins, ett ledande kryptovalutautbyte, har meddelat att de precis har fått sitt principgodkännande för sin klass 3 VFA-licens utfärdad av Malta Financial Services Authority (MFSA), vilket gör dem till ett av de få kryptovalutabörserna för att få dessa tillstånd.

Malta, Santa Venera

Xcoins har återigen bevisat att deras interna policyer och processer är i linje med de högsta standarderna i branschen, erkända av MSFA. Med en affärsstrategi som fokuserar på global expansion var det ett naturligt nästa steg att få ett huvudgodkännande från VFA.

VD och grundare på Xcoins, uppgav Rob Frye,

När det digitala tillgångsutrymmet exploderar globalt är behovet av tydlig och meningsfull reglering viktigare än någonsin. Vårt åtagande att bygga en helt reglerad verksamhet är nu ett steg närmare realiseringen. Att vara en av de första kryptovalutaplattformarna som får Princip-godkännande av MFSA, för en klass 3 VFA-licens, är en historisk milstolpe för Xcoins. Vi ser fram emot att betjäna kunder globalt och säkra ytterligare licenser under 2021.

Denna enastående milstolpe innebär att kunderna kan känna sig säkra på att de handlar kryptovalutor på en plattform som har licensierats av kända myndigheter som driver branschstandarder.

Xcoins hade en fantastisk tillväxt sedan första gången de kontaktade DWP VFA Agent Ltd. Efter mycket hårt arbete är de nu ett steg närmare licensiering av Malta Financial Services Authority. Jag är oerhört stolt över att ha varit en del av deras ansökningsprocess och också mycket glada över att se vad framtiden innebär.

– Dr Rebecca Misfud, VFA-agent på DWP

Att uppfylla villkoren och de pågående skyldigheterna i internationella lagar och förordningar är ett bevis på Xcoins åtagande att tillhandahålla säkra och kompatibla kryptotjänster, skydda användarnas fiat- och kryptofonder över hela världen.

Om Xcoins

Xcoins är en ledande kryptovalutaplattform som tillhandahåller snabba och säkra Bitcoin- och Altcoin-handelstjänster.Source link