Vitalik Buterin gör nyfiken kameo i Kutcher och Kunis ” Krypto ” -video

Av | juli 22, 2021


Vitalik Buterin gör nyfiken kameo i Kutcher och Kunis '' Krypto '' video 101
Källa: En videoscreenshot, Youtube / Ashton och Mila

Som om 2021 inte redan varit konstigt nog, blev det konstiga helt upp till 11 i en förbryllande bisarr video om krypto, blockchain och Ethereum (ETH) från det skådespelande paret Ashton Kutcher och Mila Kunis, och med en deadpan utseende från Ethereums grundare Vitalik Buterin.

På Twitter, den australiska kryptokonsulten Rory Highside märkt videon en “kommersiell” ETH – och en “ganska krypande” på det.

Kutcher och Kunis, som medverkade i TV-serien “That ’70s Show”, delade videon på sina sociala mediekanaler och kallade den avsnitt 1 i en ny serie som heter “Kutcher Kitchen Talks.”

Med förmodligen den mest snygga, all-caps rosa bildtexten genom tiderna, tydligt skapad på en smartphone-videoredigeringsapp som en eftertanke, meddelade “produktionsteamet” att avsnittet heter “Krypto med Kunis.”

Duon verkar ha spelat in den tydligt låga budgetvideon för att uppmärksamma Kunis ‘icke-fungibla token (NFT) -serien “Stoner Cats” – en animerad serie som endast kan nås av köpare av hennes NFT-serie. Det finns inget i videon om serien, och endast ett kort omnämnande av NFT, dock. Det är bara de medföljande “Stoner Cats” -adresserna och hashtags som leder Cryptonews.com att tro att det finns någon form av länk mellan videon och projektet. Kanske tänker vi över detta – förmodligen inte något som Kutcher-klanen och Buterin gjorde sig skyldiga till när det gällde att göra den här videon.

Konceptet bakom videon kretsar kring att Kutcher ställer Kunis en serie frågor om kryptoassets, i linje med: “Hej älskling, vad är krypto?”

Kunis, lutad mot en vägg, levererar en serie korta svar, eftersom Kutcher sedan fortsätter att fråga henne om blockchain, decentralisering … och sedan ETH.

Nästa (oh, spoiler alert, förresten), Kutcher, skådespelaren-regissören för denna 1-minut-51-sekunders produktion, panorerar sin telefon bort från Kunis och mot ett bord där Buterin sitter. Ethereums grundare fortsätter sedan med att ge en vältalig men ordlig och något teknisk förklaring av nätverket. Då försöker Kutcher att hålla ett rakt ansikte medan han levererar punchline:

“Väl, det där är vettigt!”

Och där slutar videon – ganska lika plötsligt och med så lite fanfare som det började.

Där. Vi har förstört det för dig. Eller kanske sparat dig prövningen att behöva titta på det själv.

En YouTube-kommentator som uppenbarligen inte är bekant med kryptovärlden skrev:

”Killen som förklarar i slutet. Jag var legit som WHHHHHAAAAAT ????? LOL”

Twitter-skämtarna var ute i full kraft.

Eftersom Kutcher var med i den filmen, eller hur? “Kille, var är min bil?” Glöm det.

Annan quipped: “Jag trodde att Vitalik sa att han inte skulle bli rådgivare för fler projekt?”

Kutcher och Kunis är båda kända kryptoförespråkare och började köpa bitcoin (BTC) 2013, enligt deras egen antagande – även om Kutcher uppgav i maj att Kunis ursprungligen var emot idén.

Tidigare i år drev ett Kutcher-företag en NFT-finansieringstävling med kändisdomare inklusive Kutcher själv, tillsammans med Snoop Dogg och Mark Cuban.
____
Läs mer:
– Ethereums dokumentär Crowdfunds mer än tredjedel av sitt mål i timmar
– Den nya verklighets-TV-serien följer Crypto-investerares förmögenheter

– Buterin får inte skatteavskrivning för SHIB India COVID-19 Hjälpdonation
– Ethereums Vitalik Buterin Now a Millionaire as ETH Prices Surge

Source link