Verktyg för nästa generation av decentraliserad ekonomi

Av | maj 15, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Take

För att driva nästa generation av decentraliserad finansiering kommer TCAKE.io att ge användarna banbrytande verktygsverktyg för decentraliserade börser. Om du är en vanlig användare av Pancakeswap, BakerySwap, 1inch eller andra decentraliserade börser kan TCAKE vara ett välkommet tillskott till din handelsarsenal.

Men varför?

TCAKE.io kommer att tillhandahålla handelsdata i realtid och avancerade handelsdiagram, så du kommer att vara på toppen av de bästa priserna och offerten för varje decentraliserad börs. Detta ensamma borde ge dig all information du behöver för att göra de mest intelligenta handelsbesluten möjliga. Deras handelsverktyg kommer att starta den 20 maj 2021.

Dessutom har TCAKE.io lagt grunden för en värdefull, deflationär token som lanserades via TCAKE token-försäljning, där den hårda locket nåddes inom några minuter.

tcake

Verktyg för nästa generation av decentraliserad ekonomi

Decentraliserade utbyten ger dig redan integritet, säkerhet, enkelhet och effektivitet. Men eftersom de är så nya, tillhandahåller många av dem inte aggregerade data som används för traditionella tekniska analysmetoder och finansiella indikatorer.

Till exempel spårar indikatorer som RSI eller MACD tillgångarna för prismoment och kan föra din syn på marknaden till en helt ny nivå. TCAKE.io syftar till att sammanföra dessa och många andra toppmoderna dataindikatorer och introducera dem för spårning av tillgångar i Binance Smart Chain (BSC). Binance Smart Chain upplever för närvarande snabb tillväxt, eftersom volymerna exploderar till rekordnivåer dagligen. När TCAKE.io introducerats kommer det att vara ett viktigt verktyg för decentraliserade finanshandlare (DeFi) som vill ta de bästa besluten på den växande marknaden.

Take

Som den första parpoolutforskaren på Binance Smart Chain ser TCAKE.io fram emot att omdefiniera branschen och ge användarna ett bredare utbud av instrument som behövs för att fullt ut förstå marknaden.

Dataanalys – Ansluten till TradingView ger TCAKE.io dig dataanalys i realtid, så att du alltid kommer att vara på utkik efter en tillgångs bästa pris.

Par och pooler – Du kan lägga till dina favoritpar med grafik och transaktioner i realtid, vilket gör det mycket enklare att organisera dina handelsalternativ.

Strategi – Med alla dessa verktyg till ditt förfogande kommer du också att kunna använda plattformen för att ha full kontroll över din handel på de bästa decentraliserade börserna som PancakeSwap, BakerySwap och 1inch.

DEX-kalender – Plattformen ger dig den senaste informationen om tokenlistor, evenemang och mycket mer.

dex

TCAKE-token

TCAKE.io använder TCAKE-token, med Tokenomics som borde få vanliga DeFi-användare att uppmärksamma. 50% av alla TCAKE-vinster kommer att användas för att köpa TCAKE från marknaden, skicka den till en kall plånbok och sedan bränna den för gott. Med det i åtanke är det lätt att se varför token såldes på några minuter. Som ett resultat kommer värdet av varje TCAKE-token sannolikt att förbli högt tack vare dess deflationsekonomi.

Markera den här dagen i dina kalendrar som insättning för TCAKE-tokens är inställd på att börja den 31 juli 2021.

tcake

Prenumeration

Plattformen erbjuder redan verktyg du kan använda, inklusive realtidsdata och diagram, poolutforskare och en parutforskare. Till motsvarande 50 USD per månad TCAKE får du alla dessa och dina favoritpar utan begränsningar, varningar om de hetaste handelsnyheterna och utan annonser.

Avslutande tankar

Om du vill beväpna dig med toppmoderna handelsverktyg för nästa generation av decentraliserad finansiering är TCAKE.io det instrument du behöver för framgångsrik handel på decentraliserade börser. Om du använder Binance Smart Chain, datum för lanseringen (20 maj 2021) och TCAKE-token på din radar.Source link