Vem släppte DOGE-klonerna? Dogecoin Knockoffs dominerar DEX-handel

Av | april 21, 2021


Vem släppte DOGE-klonerna?  Dogecoin Knockoffs dominerar DEX Trading 101
Källa: Adobe / New Africa

Som om en dogecoin (DOGE) inte räckte, multiplicerar de nu – med ett spektrum av hundklädda kloner, knockoffs och imitatörer som försöker åka på ångspåret till utbrottet, meme-tema, Elon Musk-mästare mynt.

Ännu värre är att dessa tokens för närvarande trender som om det inte finns någon morgondag på det decentraliserade Uniswap utbyta. Per data från Dextools, domineras topp 10-listan över tokens på plattformen av DOGE-kloner. Dessa handlas mestadels för bråkdelar av en dollar – men vissa investerare gör inköp och försäljning av miljontals tokens åt gången.

Bevisar att det inte finns något sådant som upphovsrättsskyddat en idé, den här armén av herrelösa doggos verkar ha fångat fantasin hos några hörn av kryptomiljön.

Hjärnan bakom en av de utbrytande klonerna – kallade sig snoop doge (SNOGE) – tog till Reddit för att hävda att myntet var ”en reflektionstecken inspirerad av HOGE, WOGE och alla andra OGE-stammar” – vad det än betyder.

SNOGE-emittenten tillade att med “stora investeringar i cannabisindustrin” syftar sitt “team till att utnyttja den decentraliserade, ocensurerade karaktären av Ethereum för att överbrygga cannabisindustrins expertis med detaljhandelsinvesterare och finsmakare som vill dra nytta av samhällets undervärdering av cannabisprodukter och företag. ”

Ganska.

Och så finns det WOGE, som “är en ERC-20-token som förvandlar gram till kvart och uns till förpackningar”, skrev dess emittenter. De säger också att de kommer att samla in pengar för “orättvist fängslade” individer som gör fängelse för marijuana-relaterade brott.

“En av de värsta känslorna saknade HOGE”, skrev WOGE-emittenten. ”Den näst sämsta känslan saknade SOGE. Jag tror att du vet vart jag ska med det här … Låt inte det här vara den tid du släppte på nästa kolossala mynt. ”

Författaren menade utan tvekan ”vidarebefordrat”, men på något sätt verkar det ”passera vidare” mer lämpligt.

Dessa två är dock bara toppen av isberget: Muttarna fortsätter bara att komma. Och med vinthundliknande alacrity leds deras antal av ett mynt med namnet shiba inu (SHIB), vilket per CoinGecko-data har upplevt 30-dagars tillväxt på häpnadsväckande 4,138%.

Denna atletiska mutt kan dock redan ha hobbats: Under det senaste dygnet har SHIB tappat cirka 40% av sitt värde, medan DOGE har minskat med 20%.

På sin bloggsida hem, heter All Hail the Shiba (hur Cryptonews.com önskar att det gjorde allt detta), kallade projektet sig DOGE ”mördare”. Dess chefsarkitekt hävdade att SHIB ”Telegram-communityn har 6 000+ medlemmar” även om ”vissa är bots som någon har lagt till, men det är ok” och ”miljoner dollar i handelsvolym på Uniswap.”

Och det finns mer. En riktig valppeleton.

Nästan 89 miljoner USD av en annan klon, kishu inu (KISHU), har handlats under det senaste dygnet, per CoinGecko-data.

Det finns också huskytoken, som kallar sig DOGEs “lillebror”, och tillägger: “Det är samma som shiba inu men med olika tokenmetri.” Emittenten hävdade att ”50% av utbudet skickades till Vitalik Buterins plånbok,” och att detta var ”lika med att bränna” (sic).

Och det finns Wooftalik Dogerin (WOOFT), som för närvarande säljer som hotcakes på Uniswap, per Etherscan-data. Och akita inu (AKITA), minskat i värde med över 52% under de senaste 24 timmarna i skrivande stund, men fortfarande på nummer två i Uniswap-diagrammen.

Under dessa vinkar hela djurriket. Cryptonews.com har också sett DOGE-kloner med mindre prestanda för katter och grodor, men kommer att spara dig detaljerna.

På Twitter, kommentatorer funderade om vad börsvärdet för dessa tokens kan vara, medan andra oroade sig för att dessa tokens farciska karaktär kunde dra kryptos namn i lera.

Ett skrev,

”Dessa, inklusive DOGE, är anledningen till att regulatorer vill klämma ner kryptovalutan. Indirekt skada dem som har byggt obevekligt i rymden i flera år för faktiska användningsfall. ”

Andra rapporterade att “nocoiners” hade fått doggy feber, och att de ville sprida ordet till alla som ville lyssna.

“Inget möjligt sätt att detta kan bli dåligt”, påpekade en Reddit-användare.

Under tiden tillbaka i DOGE-staden (den faktiska dogecoin, den här gången) bestämde PR-guruerna vid russinproducenten Sun-Maid att klättra ombord på skämten med lite Twitter-baserad humor.

___
Läs mer:
Dogecoin’s Surge ett resultat av en Elon Musk-DogeDay-Crypto Popularity Mix
– DOGE Flips XRP, Ethereum och Bitcoin On Google, överträffar tether
– Dogecoin vid topp 10-porten som kubanska, Musk Stoke sociala medier
– DOGE’s Rally har återupplivat Dogecoin-utvecklingen, men hur länge?
– Novogratz Varumärken Dogecoin a ‘Joke’, säger Mark Cuban to Steer Clear
– Crypto ATM-leverantör CoinFlip lägger till Dogecoin, ‘Validating Its Legitimacy’
– Skillnader i GameStop-stil i krypto från gamla pumpar och dumpar?

Source link