VD-aktier Derivattrender 2021

Av | juni 15, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

Crypto

Kryptoutrymmet är full av olika produkter och tjänster för användare som letar efter ett sätt att göra goda vinster. En av dessa produkter är kryptoderivat, och genom åren har den vuxit till att bli en av de mest populära och omsatta produkterna på flera börser. I den här artikeln tittar vi på kryptoderivat i allmänhet med fokus på de senaste trenderna.

Derivat har rötter i traditionell finansiering där den beskriver en investering som härrör sitt värde från den underliggande produkten. I kryptovärlden är denna underliggande tillgång en kryptovaluta, mestadels Bitcoin. Näringsidkare får spekulera i värdet på denna underliggande tillgång och dra nytta av deras hävstång. Ett bra exempel på derivat i kryptorummet är Bitcoin futures.

Med ett terminskontrakt kommer de två parterna att komma överens om att köpa eller sälja kryptovalutan en viss dag till ett visst belopp. Det betyder att oavsett vad det verkliga marknadspriset är vid den tiden är det pris de kommer att sälja redan förutbestämt. Detta satsar inte bara handlare på priser utan utgör också en säkringsmöjlighet eftersom en näringsidkare kan mildra prisfluktuationer.
Handlare får också använda hävstång som ger dem möjlighet att låna för att finansiera kontraktet. På så sätt kan de ha en större position utan att lägga för mycket eget kapital i den.

Crypto-futures är inte de enda tillgängliga derivaten. Det finns eviga kontrakt som liknar kryptoterminer, förutom att de inte har en tidsgräns. Detta gör det möjligt för handlare att dra nytta av fördelarna med spothandel samtidigt som de fortfarande har tillgång till hävstång och kan säkra sina risker. I eviga kontrakt kan handlare inneha en position så länge som möjligt; allt de behöver göra är att finansiera det var 8: e timme för att hålla det öppet.

VD pratar om deras företag Crypto Derivatives Option

En annan trend inom derivat är optioner som är precis som terminer utom för det första är parterna inte skyldiga att köpa eller sälja när kontraktet löper ut. Handlare kan köpa köpoptioner som ger dem chansen att köpa tillgången till ett angivet pris vid en viss tidpunkt, eller så kan de välja att inte köpa den.

Med dessa många tillgängliga kryptoderivat hoppar flera kryptobörser redan på trenden och gör dessa produkter tillgängliga på deras plattform. Ett bra exempel på detta är Bitfinex som erbjuder eviga framtider. Så långt tillbaka som första kvartalet 2020 avslöjade dess CTO, Paolo Antonio, att det skulle göra det introducera optionshandel.

En annan stor aktör på marknaden för kryptoderivat är Omloppsbana. Denna kryptobörs har meddelat sina planer på att utöka sina erbjudanden om derivathandel. I en släpps av dess VD, Ben Zhou, det kommer att gå utöver det nuvarande erbjudandet som tillåter användare att BTC, ETH, Doge, etc., genom att använda Inverse Perpetual, Inverse Future och USDT Perpetual contract. Det kommer nu att erbjuda optionshandel och lägga till fler USDT-par.

Bitmex erbjuder också derivat och dess VD, Alexander Höptner, släppte ett uttalande nyligen där han diskuterade företagets övergripande planer för framtiden. Enligt honom innebär den snabba utvecklingen av kryptorummet att Bitmex också måste utvecklas, och ett av sätten det väljer att göra är att erbjuda derivat. Börsen avser att utvidga sina derivatprodukter så att användarna får mer tillgång till mer varierande erbjudanden medan börsen fortsätter att prioritera sitt derivat erbjudande.

Slutsats

Det är kristallklart att det finns ett växande intresse för kryptoderivat och anledningen till detta är inte långsökt; vd för derivatbörsen, Bybit, Ben Zhou, förklarar bäst detta. Enligt hans uppfattning spelar derivat avgörande roller på marknaden. Det bidrar till likviditet, ger flera alternativ till produkter och tillhandahåller riskhanteringsverktyg, som alla har hjälpt tilltagande och tillväxt. Tillväxten av DeFi har också stimulerat intresset för derivat, och optioner har visat sig vara särskilt användbara för många handlare som vill säkra sin exponering.

Medan Bybit fortfarande är ett av de största derivatbörsen idag, finns andra stora namnspelare redan på marknaden och gör betydande drag. Binance lanserade Binance Futures 2019 och är nu en av de största terminsbörser av öppet intresse med mer än 180 par. Det finns andra plattformar som decentraliserat utbyte DyDx och FinNexus som erbjuder kryptoderivat.Source link