Varför kryptovalutor sjunker? Hur undviker jag risker?

Av | april 23, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Bexplus

Den 23 april föll Bitcoin till 50 000 USD och nådde ett rekordlågt under de här få månaderna. På bara en dag föll Bitcoin, som en gång låg på 64 000 USD, mer än 10 000 USD, en minskning med mer än 16%.

Förutom Bitcoin rasade också andra kryptovalutor. Inom 24 timmar sjönk Ethereum med 18% och XRP med 40%. Den dramatiska nedgången i kryptovalutor orsakade stora förluster för investerare.

Flera rapporter tyder på att denna sprängrunda kan relateras till följande policyer:

  1. Binance har varit föremål för tillsyn av den europeiska tillsynsmyndigheten på grund av sitt aktieteckningserbjudande, rapporterat av British Financial Times. Påstår att europeiska tillsynsmyndigheter, inklusive British Financial Conduct Authority (FCA), inspekterar om Binances denna åtgärd uppfyller säkerhetsreglerna.
  2. Sydkoreas finansiella tillsynsmyndighet införde en begränsning för att förbjuda interna anställda att investera i kryptovalutor. Regeringen ägnar sig åt att bekämpa olagliga aktiviteter relaterade till kryptovalutainvesteringar.
  3. President för Europeiska centralbanken Lagarde kritiserade Bitcoins roll i att öka kriminella aktiviteter i januari i år och förklarade att kryptovalutan alltid har spelat en aktiv roll i “intressant affärer”. Dessutom meddelade Turkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi att det kommer att förbjuda användningen av kryptovalutor i betalningar från och med den 30 april och säger att det finns många anledningar att stödja genomförandet av förbudet.

Således hur man överlever på den här marknaden tumlande?

Varm påminnelse:

  1. Spot-tradinginnehavare och långsiktiga optimister föreslås göra säkringstransaktioner med hävstång till en stabil marknad.
  2. Använd hävstång för att maximera avkastningen.

Som svar på ovanstående påminnelser rekommenderar vi att du förstår Bexplus.

För att hjälpa handlare att tjäna mer kryptovaluta har ledande kryptoderivatutbyte Bexplus lanserat en 100% insättningsbonus marknadsföring till alla handlare. Om du sätter in 1 BTC krediteras 2 BTC på ditt konto. Varje användare kan få upp till 10 BTC för varje insättning.

Bexplus har omlistad XRP. XRP: s höga volatilitet hade gjort en comeback och presenterar för närvarande fler möjligheter för handlare att göra vinster … Genom att utnyttja de prissvängningar och hävstång som erbjuds av mäklare kan handel enkelt generera 100% eller till och med 1000% ROI. Naturligtvis finns det också dubbla dina förluster om du gör misstag.

Varför välja Bexplus?

Bexplus är en ledande kryptoderivatplattform som erbjuder 100x hävstångseffekt i BTC-, ETH-, EOS-, LTC- och XRP-terminskontrakt. Bexplus har sitt huvudkontor i Hong Kong av över 100 000 handlare runt om i världen, inklusive USA, Storbritannien, Korea och Iran, etc. Ingen KYC, ingen insättningsavgift, handlare kan få de mest uppmärksamma tjänsterna, inklusive 24/7 kundsupport.

Bexplus

100X hävstång och hur fungerar 100X leveraged trading?

Antag att vi använder 1 BTC för att öppna ett långt kontrakt när Bitcoin handlas till 10 000 USD. Observera att med 100x hävstångseffekt kan 1 BTC öppna ett kontrakt värt 100 BTC.

En dag senare ökar priset på Bitcoin till 10 500 USD. Vinsten blir (10 500 USD – 10 000 USD) * 100 BTC / 10 500 USD * 100% = 4,76 BTC, vilket gör ROI 476%.

Nu, med Bexplus 100% bonus, skulle vår initiala investering vara 2 BTC, och vår realiserade vinst med dessa 2 BTC blir 9,52 BTC, och avkastningen kommer också att fördubblas till 952%.

Med hävstångseffekt är det viktigt att vara vaksam, eftersom avkastningen kan vara utestående, men likvidationer är lättare om priset går ner.

Ingen KYC

Inget KYC-protokoll utförs strikt under alla processer. Registrering kräver endast bekräftelse via e-post och tar bara en minut.

Demokonto med 10 BTC

För att hjälpa handlare att bekanta sig med hävstångshandel har Bexplus lanserat en handelssimulator. Det finns 10 påfyllningsbara BTC på demo-kontot för handlare att träna så mycket de vill utan att ta några risker. Du kan också lära dig att analysera marknaden och använda verktygssatsen med demokontot.

Vad kan jag göra med bonusen?

Bonusen kan inte tas ut, men handlare kan använda den som marginal för att öppna större positioner och ta mer vinst. Vinsten med bonusen kan tas ut. Dessutom, med större marginal, är det mindre troligt att handlarnas positioner likvideras när det finns enorma prissvingningar.

Du kanske missar möjligheten att köpa billiga Bitcoin, men du kan fortfarande göra stora vinster med återupplivandet av Bitcoin. Om du är beredd att samla mer BTC.

Ansluta sig Bexplus och hämta din bonus nu!

BexplusSource link