Varför behöver projekt en IEO?

Av | juli 14, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

IEO

Trender för finansiering av kryptovaluta och blockchain-projekt har förändrats under åren. Medan Initial Coin Offering (ICO) dominerade scenerna i de första stadierna av kryptoinvesteringar, har de senaste två åren sett IEO: er ta över efter den förstnämnda kollapsen. Många grundare av kryptoprojekt samlar idag kapital för sina nya projekt genom IEO. IEO tog över insamlingsplatsen efter ICO: s massiva bedragare. Men varför behöver dessa kryptoprojekt en IEO?

IEO har visat sig ge stora fördelar för både investerare och projekt. Medan projektets grundare kan få tillgång till fler medel från ett brett spektrum av investerargrupper på plattformen, känner sig investerarna säkrare att deras medel kommer att användas väl som anges i företagets plan. Förutom att samla in medel för nystartade företag har IEO också visat sig vara ganska fördelaktigt för traditionella nystartade företag eftersom de inte behöver förstå blockchain. Dessutom är IEO: er mycket billigare och enklare på lång sikt än börsintroduktioner.

Det finns specifika incitament som kan få grundarna att titta på en IEO som ett alternativ till att samla in pengar. Dessa incitament baseras på företagens storlek.

För ett projekt med begränsade budgetar kommer IEO ofta att hjälpa dem att samla in pengar. Till exempel, när ett projekt redan har ett stabilt kassaflöde, kan ägarna besluta att samla in pengar till ett nytt projekt kopplat till det gamla. De behöver inte sälja det ursprungliga projektet för att samla in pengar men kan utfärda en IEO för att locka investerare. Tillgången på investerare på börsen gör det möjligt för projektets ägare att samla in pengar för att starta ett nytt projekt. Investerarna är säkra på legitimiteten för ett sådant projekt baserat på framgången för det tidigare.

För nystartade och medelstora startups kommer en IEO att hjälpa till med följande:

  • De sparar de allmänna kostnaderna för att skapa sitt eget smarta kontrakt
  • Gratis marknadsföring på börser som redan har en stor pool av investerargrupper.
  • Enkel och snabb inriktning av token / myntköpare och investerare på plattformen
  • Enkel åtkomst till den internationella poolen av investerare och därmed undvika de inhemska reglerna, som de i USA.

För stora projekt som drivs av stora kryptoföretag

  • Enkel åtkomst till snabb likviditet
  • Det finns små eller inga byråkratiska hinder
  • Möjlighet till smart säkring av risker
  • Låga investeringsbarriärer
  • Bättre än börsintroduktion när det gäller kostnad.

ExMarkets är en ledande utbytesplattform och världens mest aktiva IEO Launchpad som gör det möjligt för grundare eller innovatörer att lista sina IEO och samla in pengar till sina projekt. Plattformen har en stor pool av färdiga investerare som är villiga att gå med projekt som de tycker passar både sina kortsiktiga och långsiktiga mål. Börsen har ett särskilt team för att granska ditt projekt och se till att det uppfyller de viktigaste kriterierna investerare letar efter säkerhet, vilket är säkerheten för deras pengar och projektets tillväxtmöjligheter. Du kan gå med i världens mest aktiva IEO Launchpad och få tillgång till investerare över hela världen för att öka din projektlikviditet.Source link