Var tålmodig, den här nyckelindikatorn visar Bitcoin redo för en breakout

Av | juni 7, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Bexplus

Bitcoin går till synes in på en björnmarknad eftersom goda nyheter från Bitcoin Miami Conference och El Salvador misslyckades med att hjälpa Bitcoin att hoppa tillbaka från 37.000 USD. Under den senaste veckan var försäljningspressen fortsatt stark och Bitcoin sjönk en gång under 35 000 USD. Många investerare är oroliga över att om Bitcoin inte lyckas återkräva 40 000 USD under de kommande veckorna, kan marknaden verkligen bli en björn.

Inte allt hopp går förlorat. Analytiker William Clemente menade, “SOPR, som är ett förhållande mellan vinsttagande i mynthandeln varje dag, verkar ha hittat en lokal botten på ett glidande genomsnitt per vecka.”

bitcoin

Analytikern påpekade också att försäljningstrycket från kortfristiga innehavare uppväger köptrycket från långfristiga innehavare. Men under de senaste sju dagarna har situationen förändrats. Med kortfristiga investerare som säljer sin bitcoin för en förlust som gradvis saktar ner, kan långsiktiga innehavare pumpa marknaden och skicka BTC upp igen. Analytikern erbjuder andra uppgifter som tyder på att investerare samlar mer Bitcoin och investerare bör vänta tålmodigt på ett breakout.

bitcoin

En annan strategi: Tjäna passiv inkomst

Att handla utan en tydlig trend är mycket stressande. Det är dags att göra din Bitcoin produktiv. En ränteplånbok hjälper dig att tjäna pengar utan att oroa dig för om Bitcoin går upp eller går ner. Med Bexplus plånbok kan du luta dig tillbaka och tjäna upp till 21% årlig ränta.

Bexplus är ledande utbyte av kryptovaluta erbjuder 100x hävstångseffekt på olika handelspar – BTC, ETH, LTC, EOS, XRP, etc.

Bexplus

Funktioner i Bexplus Wallet

Oberoende: plånboken är oberoende av handelskontot, så insättningarna skulle inte användas som marginal, och det skulle inte heller påverkas om dina positioner likviderades. Överföring mellan handelskonto och plånbok sker direkt.

Hög säkerhet: plattformen använder flera signaturåtkomst och alla medel som överförs från kylförvaring till varma plånböcker behandlas manuellt och kräver att flera anställda samordnar.

Inga påföljder för tidigt uttag: begäranden om uttag behandlas inom 1 dag utan påföljder för tidigt uttag. Om du tar ut din insättning den tionde dagen i månaden kan du fortfarande få de räntor som genereras inom denna period.

Inga KYC-krav: alla registreringar på Bexplus görs via e-postverifiering. Du behöver inte oroa dig för att få din information läckt ut.

Funktioner i Bexplus

  • Inget KYC-krav, registrering med e-postverifiering inom några minuter.
  • Demokonto med 10 BTC för handlare att bli bekanta med hävstångshandel.
  • 100% bonus för varje insättning.
  • Intuitiv och fullfjädrad app på Apple App Store och Google Play.
  • Partnerprogram med upp till 50% provision.
  • 24/7 kundsupport.

Registrera ett konto på Bexplus och tjäna passiva inkomster med Bitcoin.

Bexplus

Source link