Vad behöver du göra för att bli en skicklig handlare?

Av | juni 18, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Bexplus

På den snabbt växande kryptovalutamarknaden går många människor in på marknaden med hopp om att bli rika. Samtidigt förlorar oräkneliga sina pengar, ånger är det enda de tar med sig hem.

Så är du redo för denna vilda marknad för de starkastas överlevnad?

När det gäller investeringar förändras aldrig en sak: antalet människor som förlorar överstiger alltid antalet som gör vinster. Därför bör du förse dig med relevant kunskap, information och färdigheter för att bli en av de få som gör vinster på marknaden.

Utrusta dig med kunskap om handel

Fråga dig alltid dessa frågor:

 1. Vilka är grunden för tillgången du vill investera i?
 2. Hur är den tekniska analysen av tillgången?
 3. Vad är K-line och hur ser det ut?
 4. Vilka är de mest populära indikatorerna och hur fungerar de?
 5. Vet du vad som har legat bakom Bitcoins sammankomster och kraschar?

Den sista frågan kan verka förvirrande. Anledningen är: historien tenderar att upprepa sig. Under de senaste månaderna har Elon Musks kommentarer om kryptovalutor till exempel alla en enorm inverkan på marknaden. Om du förlänger eller kortar tillgången baserat på hans ord, med hävstång eller inte, skulle du ha fördubblat dina vinster.

Varför ska vi lära oss detta? Det är omöjligt för en framgångsrik näringsidkare att inte förstå denna kunskap. Men de som känner till dessa är inte nödvändigtvis framgångsrika handlare. Eftersom 80-20-regeln också kan tillämpas på kryptomarknaden.

Bexplus erbjuder bitcoin förutsägelse 2025 och bitcoin pris förutsägelse 2025, för att hjälpa användarna att hålla sig uppdaterad om kryptovalutaindustrin.

Bli bekant med reglerna för ditt utbyte

Om ett utbyte inte ger dig ett demo-konto måste du använda ditt riktiga konto för att testa plattformen. Att gå in i en handel utan att känna till reglerna kan kosta dig mycket pengar. Du kan förlora några gånger innan du förstår plattformens regler, så det är bäst om du har ett demo-konto.

Ha lönsamma strategier

Har du någonsin hört talas om en Wall Street-handlare som inte har en lönsam handelsstrategi och gör vinster på lång sikt? Om du har en kan du behöva spendera månader eller till och med år på nytt och förbättra dina strategier innan du använder riktiga pengar för att handla.

För att testa och förbättra dina strategier behöver du en demo-kontooch Bexplus-utbyte kan vara den plattform du letar efter.

Vad är Bexplus?

Bexplus är en ledande handelsplattform för kryptoderivat som erbjuder 100x hävstångsfutahandel på BTC, ETH, LTC, EOS, XRP, etc. Grundades 2017 och betrods av över 80 000 handlare från över 200 länder, inklusive USA, England, Frankrike, Spanien och Japan. Handlare kan njuta av den mest uppmärksamma 24/7 kundtjänsten på 15 språk.

Bexplus

Funktioner i Bexplus

 • Inget KYC-krav, registrering med e-postverifiering inom några minuter
 • Demokonto med 10 BTC för handlare att bli bekanta med hävstångshandel
 • 100% bonus för varje insättning
 • Få vinst genom att längta eller kortsluta kryptos
 • Hög lönsamhet: 100x hävstångseffekt för att tjäna 100x vinst
 • Räntebärande plånbok: säker förvaring av upp till 21% årlig ränta; omedelbar insättning och ingen insättningsavgift
 • Hög likviditet: Extra snabb orderutförande även under stora marknadsfluktuationer, ingen spread och med låg latens
 • Hög säkerhet: Skydd mot DDoS-attacker och krypterad med SSL, multi-signaturteknik, 2FA för att säkra användarnas konto och tillgångar
 • 24/7 kundsupport på 15 språk

Gå med i Bexplus och göra anspråk på a 100% insättningsbonus. Kontakta gärna kundtjänst för handelsinformation och analys. Testa dina strategier med demo-kontot utan att ta risker.

BexplusSource link