Utopia P2Ps Crypton (CRP) är framtiden för Cryptocurrency Mining

Av | juni 16, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Utopi

Bland de mest populära kryptovalutorna för gruvdrift är Bitcoin, Ethereum, Filecoin, Chia. Var och en har en relativt hög investeringsrisk, dåliga utsikter och tvivelaktiga användningsfall. Tänk om det fanns en kryptovaluta som inte hade sådana svagheter? Detta är villkoret för det exklusiva och helt integrerade sekretessmyntet Utopia Peer-to-Peer-ekosystem, Crypton (CRP).

Investeringsrisk

Gruvarbetare som vill tjäna någon betydande mängd BTC, ETH, FIL eller CHIA måste göra stora investeringar i hårdvara, oavsett om utrustningen är i form av ASIC (applikationsspecifika integrerade kretsar) för Bitcoin, GPU: er (grafikbehandlingsenheter) för Ether , eller HHD: er (hårddiskenheter) för FIL eller CHIA. Denna utrustning kan kosta gruvarbetare tusentals eller till och med miljoner dollar för att få något betydande fotfäste på marknaden. Viss utrustning, såsom ASIC, är exklusiv för ett mynt eller en myntklass och har inget annat syfte eller funktion förutom själva gruvdriften. Sådana höga investeringsnivåer representerar en mycket hög risk för potentiella gruvarbetare och med marknadsmättnad, kanske inte ger långsiktiga förväntningar på lönsamhet.

Syn

Att ha höga utrustnings- och energibehov för gruvdrift i en global miljö där förnybar energi och minimering av e-avfall har blivit prioriterade innebär att brytning av dessa mynt har dåliga framtidsutsikter. Under en marknadsnedgång för Bitcoin sopas ofta olönsam gruvutrustning i grossistledet, och under vanlig gruvdrift uppskattas livscykeln för en hårddiskbrytning CHIA reduceras till bara veckor. Ingen av dessa omständigheter är hållbar på lång sikt.

Utopi

Spekulation

Cryptocurrency mining påverkas av spekulationer på marknaderna. Intensiva perioder med spekulation som resulterar i uppblåsta marknadspriser kan göra även de mest ohållbara ekonomiska aktiviteterna lönsamma på kort sikt. De mest sunda investeringarna i gruvdrift är de som kan överleva i stort sett alla marknadsförhållanden. Ett huvudkrav för sådan gruvdrift är äkta myntverktyg – när det finns efterfrågan på att myntet bryts utanför spekulativa frenies.

Enter Crypton (CRP): Låg risk, hållbar, äkta verktyg

Utopia är ett revolutionerande peer-to-peer-ekosystem utan motsvarighet. Det tillhandahåller en krypterad och censurfri version av internet som vi känner det med en integrerad och privat betalningsenhet som kallas Crypton. Användarna kan registrera domäner, vara värd för webbplatser och ta emot betalningar, utfärda fakturor, överföra pengar, allt i den exklusiva valutan CRP. Mining of Crypton är bland de mest tillgängliga av alla digitala valutor, och kräver endast en statisk, offentlig IP och en internetanslutning av hög kvalitet utöver nominella hårdvarukrav. Det finns ingen speciell utrustning som behöver förvärvas, nästan vem som helst kan bryta CRP med sin heminternetanslutning eller en virtuell privat server (VPS). När övervakning och censur blir vanligare kommer nyttan av Utopia att fortsätta att öka och tillsammans med det efterfrågan på dess exklusiva digitala valuta, Crypton. Det är därför framtiden för kryptovalutautvinning är Utopia P2P Crypton (CRP).Source link