USD 150K i priser för ”REVV Racing” Blockchain-spel av Animoca Brands

Av | juli 10, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Revv Racing

9 juli 2021 – HONG KONGAnimoca-märken tillkännagav idag den offentliga alfa-lanseringen av REVV Racing den 11 augusti 2021, som inkluderar Alpha Inaugural, ett tävlingsevenemang med priser värda 150 000 USD. REVV Racing är ett kommande arkad-simuleringsbilsracing-blockchain-spel som byggs på Polygon (tidigare Matic) och är det senaste tillskottet till REVV Motorsport ekosystem.

Olika evenemang som gör det möjligt för användare att tjäna en NFT-nivå NFT för det nya spelet kommer att lanseras under veckorna fram till alfa-lanseringen av REVV Racing och starten på Alpha Inaugural racing-evenemanget.

Alpha Inaugural: tävlingsevenemang med 150 000 USD i priser (11-17 augusti 2021)

Den offentliga alfa-utgåvan av REVV Racing börjar den 11 augusti 2021 med Alpha Inaugural, ett sju dagar långt tävlingsevenemang som erbjuder totalt 150 000 USD i priser. En REVV Racing bil NFT krävs för att spela. Spelare kommer att tävla om de snabbaste varvtiderna med deras REVV Racing-bil NFT i en traditionell första och tredje person se racingupplevelse, med fullständig kontroll över sin bil på rätt spår.

De bästa priserna i Alpha Inaugural-evenemanget är 12 000 USD för första plats, 9 000 USD för andraplatsen och 4500 USD för tredje plats, med totalt 1 000 priser på spel. En fullständig lista med priser finns tillgänglig här.

Priser kommer att betalas ut i REVV-token i belopp som ska bestämmas baserat på den ungefärliga växelkursen för USD och REVV efter det att 7-dagarsevenemanget har slutförts.

REVV-innehavare belönas med gratis bil-NFT (16 juli 2021)

Plånböcker med minst 8 000 REVV-tokens från och med den 16 juli 2021 kl. 17 (UTC) kommer att släppas en gratis nivå 1 REVV Racing bil NFT som kan användas för att spela i REVV Racing. Ytterligare NFT-bilar kommer att släppas till plånböcker med 12 000 och 20 000 REVV-token, upp till högst tre NFT per plånbok.

Airdrop kommer att äga rum den 23 juli 2021 eller strax efter. För att kvalificera sig för airdrop måste användarna hålla sina REVV-token i en plånbok, som MetaMask, som kan anslutas till Polygon-nätverket och som har en balans som detekteras av Etherscan.

SAND, GMEE, LMT, TOWER, SUPER likviditets- / stakinghändelser för att tjäna bil-NFT

Level 1 REVV Racing NFT: er kommer att distribueras via likviditets- och insatsevenemang som anordnas av Animoca Brands och dess dotterbolag och partners. Likviditetsevenemang kommer att hållas av Sandlådan (SAND), SPEL (GMEE)och Tower Token (TORN). Stakingevenemang kommer att hållas av Lympo (LMT) och SuperFarm (SUPER). Mer information kommer att meddelas av dessa företag i deras respektive community-kanaler.

Innehavare av NinjaSticker-NFT: er och CoinGecko REVV-evenemangs-NFT: er

REVV Racing bil-NFT: er kommer att flygas till innehavare av NinjaSticker-NFT: er och CoinGecko REVV-evenemangs-NFT: er. För att kvalificera sig för airdrop måste användarna hålla sina tokens i en plånbok, till exempel MetaMask, som kan anslutas till Polygon-nätverket.

Ytterligare REVV Racing bil NFT tjäna händelser kommer att tillkännages fram till Alpha Inaugural lanseringen som äger rum den 11 augusti 2021.

Observera att varje REVV Racing bil NFT har en leverans- och metadatatagg som är specifik för händelsen där den tjänas in och som inte finns någon annanstans.

REVV Racing

Några nivå 1 REVV-racerbil-NFT med metadatatagg “Competition” som lufttappades till kvalificerade F1® Delta Time-spelare. Handlar för närvarande på Öppet hav.

REVV: token-ekosystemet för motorsportspel

REVV är verktygstoken som fungerar som den primära valutan för köp, nytta och åtgärder i alla REVV Motorsport blockchain-spel från Animoca Brands. REVV är utformat för att möjliggöra äkta digital ägande av speltillgångar, vilket ger spelare frihet och kontroll över sina NFT-objekt i spelet över en växande metavers av racingspel. Spelen i REVV Motorsport ekosystem inkluderar F1® Delta Time, MotoGP ™ Tändningoch de kommande titlarna Formel E: Högspänning och REVV Racing.

Om Animoca-märken
Animoca Brands, rankad i Financial Times-listan över Högväxtföretag Asien-Stillahavsområdet 2021, är ledande inom digital underhållning, blockchain och gamification. Animoca Brands utvecklar och publicerar en bred produktportfölj inklusive REVV-token och SAND-token; originalspel inklusive Sandlådan, Crazy Kingsoch Crazy Defense Heroes; och produkter som använder populära intellektuella egenskaper inklusive Formula 1®, Marvel, WWE, Power Rangers, MotoGP ™ och Doraemon. Dess portfölj av blockchain-investeringar och partnerskap inkluderar Sky Mavis (Axie Infinity), Dapper Labs (CryptoKitties och NBA Top Shot), OpenSea, Harmony, Bitski och Alien Worlds. Dess dotterbolag inkluderar The Sandbox, Quidd, Gamee, nWay, Pixowl och Lympo. För mer information besök www.animocabrands.com eller få uppdateringar genom att följa Animoca Brands på Facebook eller Twitter.

Animoca Brands globala kontakt: [email protected]

Revv Racing
Revv Racing
Mellannivå REVV Racing bil NFT. Endast konceptkonst; slutlig design kan ändras.

Source link