Upptäck studentmynt och börja utforska nya verktyg för krypto

Av | februari 23, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

studentcoin

I en tid då rekryterare letar efter personer med högre utbildning söker studenter alternativa lösningar för att inte vara beroende av studielån från banker i en ömtålig ekonomi.

Och inte bara studenter är i den positionen. Företagare som kämpar för att samla in pengar för att förverkliga sina idéer behöver också andra ekonomiska alternativ. Bankaktiviteterna är oförutsägbara och konkurrensen om startfinansiering är stor.

Samtidigt får en viss ekonomisk innovation mer och mer popularitet – blockchain-teknik. De flesta användare använder kryptovalutor för handel, spelande och senast avkastning.

Men ingen trodde att detta också kunde vara svaret på studerandes och entreprenörers böner – ingen utom Studentmyntens team.

Vad är studentmynt?

Studentmynt är ett blockkedjebaserat ekosystem som utökar kryptos användbarhet och till och med kryptoaccept över hela världen.

Verksamheten var utformad för att uppfylla två huvudmål – att låta individer och juridiska personer skapa sina tokens och utbilda människor att bli av med digital ångest.

Projektet backas upp av inte mindre än 500 universitet över hela världen, som alla erkänner dess potential. Bland dem kan du hitta toppinstitutioner som Stanford, Harvard och Newcastle.

Vad kan du hitta i ekosystemet?

För närvarande finns det två funktioner som du redan kan komma åt och två funktioner som kommer att gälla från och med Q3 2021.

Just nu kan vi hitta följande:

En inlärningssida – som utbildar människor i kryptofältet.

Utbildningspanelen är uppdelad i fem delar, från grundläggande information om blockchain-teknik till analys av de mest populära kryptotillgångarna. Varje del har flera skriftliga kurser, vars genomförande är villkorat av att klara tentorna under vägen.

Ett röstalternativ

Genom att hålla deras STC-token har du rätt att rösta i beslut om projektutveckling, göra olika framställningar eller till och med delta i universitetets val.

Dessutom är två projekt fortfarande under utveckling, vilket helt kommer att förändra hur vi ser på krypto. Båda är baserade på STC-token, som kan köpas på deras senaste ICO:

Utbytesalternativet – något som varje kryptoprojekt behöver ha, en funktion som ökar värdet på STC-baserade tokens över tiden;

Personliga tokens – som enkelt kan skapas av alla användare utan behov av teknisk kunskap.

Men att skapa tokens ger mycket mer än vad det verkar. Detta blir början på en strategi som kommer att glädja studenter och entreprenörer över hela världen – crowdfunding.

Vad är det specifika syftet med STC Crowdfunding?

I grund och botten tänkte Studentmyntteamet detta som en lösning för att decentralisera studielån.

Allt som en student behöver göra här är att skapa sin egen token och lägga den till försäljning på plattformen. Andra användare kommer att köpa dessa tokens för att handla med dem, och slutligen ge studenten de pengar han behöver betala för college. Dessa pengar återlämnas cykliskt av studenter först efter att de har tagit examen från college och hittat ett jobb.

Genom denna metod får studenter finansiering utan rädsla för förändringar i bankernas aktivitet och avgifterna.

Och den här metoden kan också användas av dem som vill ha finansiering för att öppna sitt eget företag.

Slutsats

Kryptofältet har utvecklats mycket de senaste åren. Så länge kreativa sinnen hittar nya verktyg för blockchain-teknik kommer dagen när kryptovalutor kommer att övervinna fiat närmare.

Detta kommer att ge ökad ekonomisk stabilitet och säkerhet för personuppgifter, vilket vi har velat i åratal.Source link