Unmarshal Listing på AscendEX

Av | april 26, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

unmarshal

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Unmarshal Token (MARSH) USDT / MARSH den 26 april kl 13:00 UTC.

Unmarshal är ett Chain-Agnostic blockchain-protokoll som består av ett nätverk av blockchain-index för att kurera anpassningsbara data för DeFi-applikationer. Unmarshal är synergistiskt byggt med stöd från Binance Smart Chain, Polkadot Network och Solana och avser att vitalisera datainsamling, distribution och tolkning för att driva DeFi-ekonomin framåt. Det är en avancerad lösning som syftar till att omvandla rå och ostrukturerad blockchain-data till en meningsfull form för att underlätta integreringen av realtidsblockchain-data till decentraliserade applikationer, vilket därigenom tar bort potentialen hos DApps.

Jämfört med andra dataleverantörer på Crypto Market utmärker Unamrshal sig genom att tillhandahålla förenklad och strukturerad data i flera format som API: er, graphQl, webbsockets och aviseringar för användare. Unmarshal gör alla tunga lyft för Dapps genom att avkoda kedjedata, inklusive NFT, och tillhandahålla förenklad data.

MARSH, Unmarshal-verktygstoken, krävs för att satsa tjänster på Unmarshal. MARSH-tokens kommer att stimulera nätverksbidragare för deras bidrag till nätverket. Unmarshal syftar till att bli destinationen för alla digitala tillgångar i kedjan över flera kedjor.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om Unmarshal

Unmarshal är ett Chain-Agnostic blockchain-protokoll som består av ett nätverk av blockchain-index för att kurera anpassningsbara data för DeFi-applikationer. Unmarshal är synergistiskt byggt med stöd från Binance Smart Chain, Polkadot Network och Solana och avser att vitalisera datainsamling, distribution och tolkning för att driva DeFi-ekonomin framåt.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://unmarshal.io
Twitter: https://twitter.com/unmarshal
Telegram: https://t.me/Unmarshal_Chat

Source link