UMB satsar på AscendEX

Av | april 29, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

UMB

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat att paraplytoken (UMB) satsas den 26 april kl 14:00 UTC.

AscendEX innovativa stakingprodukt tillåter användare att delta i staking och tjäna belöningar direkt på plattformen. Umbrella Network ansluter sig till en växande portfölj av anmärkningsvärda tokens inklusive DOT, ATOM och XTZ. AscendEX kommer att få valideringsbelöningar genom att köra en UMB-nod som de skickar vidare till staking användare.

Paraplynätverk är en samhällsägd, decentraliserad orakletjänst som tillhandahåller säkra, billiga och massivt skalbara datalösningar för blockchain och decentraliserade finansapplikationer. Den inbyggda UMB-token används för styrning och likviditetsbelöningar i ett delegerat bevis för stavsystem.

Paraply ger tillgång till data som tidigare inte var tillgängliga för blockchain-utvecklare över flera segment, inklusive kryptotillgångar i mitten och långsvans och finansiella verkliga data. Nuvarande oracle-lösningar kräver att användarna kompromissar mellan datasäkerheten eller datans färskhet / livlighet. Med Paraply kan utvecklare ha båda.

Nyligen har flera oracle-projekt gått in i ekosystemet för digitala tillgångar; många av dessa projekt är dock fortfarande i ett tidigt skede med minimal produktutveckling och livskraftiga affärsmodeller. Umbrella Network försöker vara den tredje livskraftiga produkten på marknaden efter branschledare Chainlink och Band Protocol.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknadars stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om paraplynätverk

Umbrella Network är en samhällsägd, decentraliserad orakeltjänst som tillhandahåller säkra, billiga och massivt skalbara datalösningar för blockchain och decentraliserad finansiering (DeFi) -applikationer.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://www.umb.network/
Twitter: https://twitter.com/UmbNetwork
Telegram: https://t.me/umbrellanet
Medium: https://medium.com/umbrella-network

Source link