UFO-token, kryptovalutan som gick viraltimmar efter lanseringen

Av | juli 16, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

UFO

Liksom många industrier finns det hård konkurrens i kryptovalutavärlden. Från och med april 2021 finns det mer än 10 000 olika typer av digitala mynt och tokens för över 300 miljoner blockchain-plånboksanvändare över hela världen. Därför, för en ny kryptovaluta som UFO Token att få tusentals intressen bara några timmar sedan lanseringen kan vara en indikation på dess stora potential.

Saken med att investera i kryptovaluta som lockar så många människor till det är att det erbjuder dig ett sätt att bygga din rikedom i framtiden. Tiotusentals företag över hela världen tillåter dig att betala för sina produkter och tjänster genom kryptovalutor. Verkligen är fördelarna med att äga dem enorma, och UFO-token erbjuder detsamma.

UFO eller The Truth Token är en helt decentraliserad token som lanserades den 1 juli 2021. Den följer ett intergalaktiskt tema som gör det unikt och ännu mer intressant för dem som vill investera i nya kryptovalutor. Den främsta anledningen till att det tog internet med storm är dess lovande potential. Som någon som är intresserad av kryptovalutor skulle veta är potential en av de viktigaste faktorerna att tänka på innan man investerar.

Tolv timmar efter lanseringen har dess volym eller det totala beloppet som handlats nått 18 miljoner dollar. Det ensamma kan vara en bra indikator på den framtida efterfrågan och priset på UFO-token. Vad som gör denna token ännu mer imponerande är att den fick tusen innehavare på kort tid. Om du jämför det med vad andra nya kryptovalutor har åstadkommit, kan du se att detta är bortom bara imponerande.

Samtidigt växte dess samhälle också lika snabbt. Inom en dag hade tusentals nått UFO-token Twitter, Instagramoch Telegram för att visa sitt stöd och uttrycka sina stora förväntningar på kryptovalutan. Det är därför det har nått nummer ett på kryptoplattformen DEXTools.

Nästa dag gick tusentals innehavare med, och det har bara ökat dag för dag. Faktum är att den dagliga volymen redan har nått mindre än två miljoner dollar och dess totala marknadsvärde är mer än 35 miljoner dollar, allt på bara en vecka.

Att en kryptovaluta ständigt ska vara trend är också ett utmärkt tecken på att det är perfekt för dig att investera i den. Priset på en token bestäms av dess samhällsengagemang. Det betyder att om du köper UFO-token nu är det mycket troligt att du tjänar mycket pengar i framtiden. Som utvecklarna säger kommer du att få en biljett till månen genom att göra det.

Faktum är att UFO Token genomgick en av de smidigste kryptovalutalanseringarna någonsin, och dess regeringstid har precis börjat. Om fler veckor, månader och år framöver kan man inte säga hur mycket mer det kommer att vara värt. Det har inget sätt att gå men upp.

Source link