Tvärkedjans roll i DEFIT: s framtid

Av | maj 14, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Defit

Mitt i det exponentiellt växande Blockchain- och DeFi-ekosystemet har en särskild utmaning blivit framträdande: skapandet av de silade nätverken.

Blockchainvärlden har fått uppmärksamhet hos många företag vilket resulterat i en översvämmad marknad för blockchain-projekt. Dessutom har dessa blockchain-projekt sin egen uppsättning unika egenskaper som blockstorlek, konsensusalgoritm, språk, hashingalgoritm och kryptografiska standarder. Olika applikationer bygger på olika blockchain-projekt.

Behovet av interoperabilitet mellan kedjor

På grund av skillnaderna i grundläggande egenskaper kan dessa blockchain-plattformar inte interagera direkt med varandra. Detta innebär att en applikation på Blockchain A inte kan dela data direkt med en applikation på Blockchain B. För att dela data måste en tredje part införas för att fungera som ett utbytesmedium.

Att ha en tredje part trotsar emellertid själva anledningen till att ha ett Blockchain-baserat system i första hand eftersom dataintegriteten går förlorad.

Det är här interkompatibilitet mellan kedjor eller blockchain kommer in i bilden.

I det nuvarande ekosystemet där Blockchain-baserade decentraliserade applikationer fortfarande är långt ifrån mainstream-antagande är behovet av interoperabilitet inte klart. Anledningen till detta är att applikationerna på individnivå uppfyller kravet på integritet, säkerhet och decentralisering.

Det befintliga Blockchain-systemet tål dock inte en växande användarbas som kräver förenklad användarupplevelse och tillgång till flera applikationer utan att förlora Blockchain-fördelarna.

Särskilt inom hälso- och fitnessbranschen, där det krävs att en persons hälsostatus används i olika applikationer. Till exempel kan en persons dagliga aktiviteter användas av försäkringsbolaget för att uppmuntra en hälsosam livsstil, eller blodsyresnivåer från en person kan användas av läkare för att upprätthålla en fullständig hälsopost och förskriva läkemedel därefter.

Därför är behovet av Blockchain-interoperabilitet eller kedjeapplikation avgörande i hälso- och fitnessindustrin för att skapa ett hållbart ekosystem.

DEFIT: s roll i fitnessindustrins hållbara framtid

DEFIT by 360Wellness erkänner behovet av interoperabilitet i flera kedjor i framtiden för DeFi-baserade fitnessapplikationer. Därför är DEFITs framtid en unik decentraliserad hälso- och konditionsapplikation, och implementeringen av interoperabilitet över kedjorna.

Det nuvarande dApp-ekosystemet är starkt beroende av Ethereum Blockchain som har orsakat mycket nätverksbelastning, vilket har lett till löjligt höga transaktions- eller gasavgifter. Alternativ som Binance och Polkadot har dykt upp för att motverka den höga avgiften och underlätta en mjukare upplevelse för användaren inklusive snabbare transaktioner.

Saken att tänka på här är att Ethereum redan har blivit populär och blivit förstahandsvalet för decentraliserade applikationer. Den enda möjliga lösningen är implementeringen av en dApp på Ethereum och att samma dApp kan användas av användare på Binance eller andra Blockchains.

DEFIT-teamet är berett att implementera en BEP-7-token för applikationen för att tillgodose dess användning på Binance Smart Chain och liknande olika implementeringar för olika blockkedjor. Här kan ERC20-token på Ethereum bytas ut mot BEP-7-token på Binance utan krångel. Dessutom kan finansiella aktiviteter som satsning och byte också göras på Binance-ekosystemet.

Med implementeringen av ett Polkadot-substrat kan DEFIT-teamet öppna dörrar till många potentiella tvärkedjiga implementeringar, eftersom varje blockchain kan skapas som ett substrat i Polkadot.

Möjligheten till en kedjelösning av DEFIT gör det möjligt för applikationen att vara en framtidsfärdig lösning, möta den höga transaktionsavgiftsfrågan och ge mer tillgänglighet och tillgodose snabbare transaktioner. Därför tillåter kedjekedjans roll i DEFITs framtid DEFIT att bli den nya normalen i vår digitala hälso- och fitnessindustri.Source link