TrustSwap lanserar ett nytt program på YIELD-appen – FlashDrop

Av | april 20, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

TrustSwap

DeFi-projektet TrustSwap tillkännagav nyligen lanseringen av en ny produkt. Produkten i fråga är FlashDrop-programmet, utformat för att ge ett incitament för mindre spelare och lägga till ett nytt användningsfall för sitt ursprungliga SWAP-token. Programmet är faktiskt bara det första steget i TrustSwaps långsiktiga mål, vilket är att minska inträdesbarriären för nya tokeninnehavare.

Naturligtvis finns det enklare sätt att göra det, men projektet är också mycket försiktigt med att inte späda ut resten av stakesamhället, så det måste ta saker långsamt, ett steg i taget.

Vad kommer FlashDrop att ge?

Den här första FlashDrop kommer från plattformen YIELD App. Detta är i huvudsak en ny välfärdshanteringsplattform för DeFi-sektorn, som erbjuder upp till 20% APY på flera mynt och token, inklusive Ethereum, Tether och USDC.

YIELD-appen lanserades faktiskt tillbaka i december 2020 på TrustSwap Launchpad. Det har ett mycket tillförlitligt team som alla är branschveteraner och deras eget mål är att revolutionera DeFi-investeringar. Dess YLD-token har ökat med 1700% sedan lanseringen, helt enkelt på grund av den innovativa karaktären av projektets teknik. Dess samhälle fortsätter att växa, och bredvid det också tokens pris.

Enligt tillkännagivandet kommer FlashDrop att bevilja TrustSwap användare chansen att vinna upp till 500 YLD-token utan att faktiskt behöva investera. Tokenfördelningen kommer att genomföras via ett on-chain lotterisystem. Systemet kommer också att vara helt transparent så att användarna kan vara säkra på att det inte finns några favoritspel. I grund och botten handlar det om tur och slump.

Detaljer om lotteriet

Token delas ut till totalt 3 000 vinnare, och alla som är intresserade av att ansöka och delta i lotteriet kan göra det via TrustSwap-instrumentpanelen. Evenemanget kommer att äga rum den 23 april, börjar klockan 09.00 PST och slutar 12 timmar senare, klockan 21.00 PST.

Ögonblicksbilden för FlashDrop kommer att tas en dag tidigare, den 22 april, klockan 9 PST, och varje adress som innehåller 500 SWAP-inlagda insatser får 1 inträdesbiljett.

Mer än så kommer varje adress med en TrustSwap Golden Ticket att få en automatisk tilldelning på 500 YLD. Om användaren råkar vinna i lotteriet får de ytterligare 500 YLD, totalt 1000 YLD till YIELD-appen. Naturligtvis är det ett nödvändigt krav att ha ett YIELD App-konto.

En annan sak att notera är att varje konto med 1000 YLD-token också får en andra biljett. Att äga 500 SWAP är dock nödvändigt för att vara berättigad, så oavsett hur många YLD-token användaren kan äga, kommer de inte att få några biljetter om de inte också har SWAP på sitt konto.

Det sista villkoret för att delta är att varje adress som hoppas att vinna måste registreras framgångsrikt och att den måste klara KYC-verifiering. Förutom det finns inga andra krav för att delta.

Det finns dock vissa begränsningar som också bör noteras. Till exempel kommer användare inte att vara berättigade om de redan gjort anspråk på en YLD-airdrop i SwapDrop-omgången. Dessutom kommer amerikanska medborgare och invånare inte att inkluderas. Och slutligen är varje individ berättigad till endast ett enda krav. Endast Golden Ticket-ägare kan ha mer än så.

Några saker du borde veta om YIELD-appen

Som nämnts lanserades YIELD-appen redan i december som ett decentraliserat finansförmögenhetsföretag. Företaget anser att alla bör ha lika tillgång till investeringsmöjligheter, vilket är något som var helt omöjligt för bara några decennier sedan innan internet gick till mainstream.

Sedan dess har världen fortfarande inte fått fullständig jämlikhet när det gäller investeringar, men uppfinningen av nätet var ett steg i rätt riktning. Med DeFi-sektorn och kryptoindustrin som helhet uppnåddes nästa stora steg mot detta mål. YIELD-appen vill ta saker ännu längre och låsa upp DeFi: s fulla potential för sina användare.

I huvudsak vill den göra det enkelt och tillgängligt för alla i världen genom att skapa en enda, innovativ men ändå användarvänlig plattform som skulle slå samman traditionell och decentraliserad finansiering och därmed skapa en bro mellan dem.

Vad är TrustSwap Launchpad?

TrustSwap Launchpad blev flaggskeppsprodukten för hela TrustSwap-projektet, även om detta inte var projektets ursprungliga avsikt. Ursprungligen växte TrustSwap ut för att erbjuda ett smart kontraktbaserat spärr-erbjudande, kallat SmartSwap. Men vid något tillfälle beslutade projektet att börja erbjuda en pålitlig plattform för säker och pålitlig tokenlansering, där dess samhälle kommer att kunna investera i kommande projekt utan rädsla för en bluff.

Samtidigt behöver inte själva projekten oroa sig för att bygga ett samhälle och marknadsföra sin kommande tokenförsäljning, vilket tar bort en stor börda från dem och låter utvecklarna fokusera på att göra sitt system perfekta snarare än att ta reda på hur man kan göra människor intresserade av att investera.

Launchpad erbjuder en uppsättning verktyg och tjänster, som alla är utformade för att vara lätta att använda, men också mycket hjälpsamma för att ge kryptoprojekt en chans att få igång i den mycket konkurrenskraftiga kryptobranschen.Source link