TrustSwap First Anniversary och Road to Decentraland

Av | juli 8, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

TrustSwap

Trustswap, ett av de mest intressanta projekten i kryptorummet de senaste åren, inleder sin ettårsfödelsedag !! Strax före det stora evenemangets tillkännagivande är här en snabb uppdatering om deras prestationer under de senaste tolv månaderna.

Inledningen

När jag ser tillbaka från juni 2020 har Trustswap kommit långt på så kort tid, med många “Jag kan inte tro att det inte redan fanns!”Ögonblick i DeFi-ekosystemet. Allt började med SmartSwap, det första lätta att använda smarta kontraktet som möjliggör utbyte av digitala tillgångar på ett förtroendlöst sätt utan att behöva betala depåavgifter till en mellanman.

Jeff Kirdeikis, TrustSwap-grundare och VD, och hans team är ivriga troende på begreppet decentralisering – med ett kärnuppdrag att stödja användarvänlighet, säkerhet och global antagande av kryptovalutor och blockchain-teknik. De lanserade $ SWAP-token den 9 juli 2020 i en IDO som sålde på mindre än en minut för att skapa en gemenskap av likasinnade människor.

Smart Launch Toolkit

Få månader efter lanseringen utökade TrustSwap sitt smarta verktygsverktygssats till att omfatta innovativa applikationer för SmartLocks, Mint, Farming Pools, Vesting Portals, blockchain-baserade meddelanden och mer.

TrustSwap Launchpad

Staking introducerades i september 2020 den TrustSwap.org för att belöna samhället och TrustSwap Launchpad kom strax efter – den första i sitt slag som erbjuder garanterade tilldelningar till berättigade spelare genom ett bekvämt applikationsfönster på 12–24 timmar utan behov av gaskrig.

Sedan dess har TrustSwap startat två dussin projekt, till exempel Avkastning App, Sekuritance, TokenPlace, Ledgerscore, Verso, DCTDAO och många fler, som kollektivt har samlat in över 25 miljoner USD på startplattan.

Trustless Token Locks

TrustSwap förvärvade sin största konkurrent vid den tiden, Team Finance, startade om det som SmartLocks med stöd för flera kedjor för ERC20, BSC och Avalanche tokens. SmartLocks har fortsatt att säkra över 1,5 miljarder USD i Total Lock Value (TVL).

Inkubator Program

Efter att ha utvidgat sina startplattstjänster till Lavin nätverk i mars 2021 för att säkerställa enkel generation, låsning och distribution av nya tokens med fullständigt granskade och säkra smarta kontrakt hade TrustSwap sin första startplatta, Verso Finance, på Avalanche Network.

Verso Finance, tillsammans med DCTDAO blev framgångsrika projekt ur TrustSwap inkubatorprogram. Incubator-programmet erbjuder professionellt stöd på toppnivåprojekt med marknadsföring, projektledning, affärsutveckling och allt de behöver för att navigera i den komplexa token-lanseringsprocessen.

Även i april 2020 blev TrustSwap en officiell partner för Eden omplanteringsprojekt med målet att hjälpa Eden att plantera 1 miljon träd fram till 2022.

Mynta

I juni 2021 introducerade TrustSwap Mint, en gratis, enastående tokengenerator som möjliggör ny tokenskapande utan kodning krävs. Utvecklingen och kodgranskningen av smarta kontrakt ursprungligen före Mint kostade tiotusentals dollar. Detta är ett steg som ytterligare validerar deras uppdrag att stödja användarvänligheten och global användning av blockchain-teknik. Mint finns gratis på ERC20 och Binance Smart Chain med en fantastisk uppsättning anpassningsfunktioner som inflation / deflation, bränning, rebase och mer.

Crypto-appen

TrustSwap tillkännagav förvärvet av en av de mest nedladdade kryptovalutaportföljhanteringsapparna på marknaden, Crypto-appen. Med många användbara funktioner som prisvarningar, nyhetsmodul, portföljspårare och startskärmswidgets, erbjuder det många möjligheter för sina $ SWAP-spelare och startplattprojekt.

Bytbar (Kommer snart)

I takt med att NFT: ar blir mer populär har TrustSwap planer på att skapa en egen NFT-marknadsplats. Swappable kommer att vara en av de första NFT-marknadsplatserna som erbjuder de lägsta avgifterna för att köpa och sälja NFT och också betala tillbaka avgifter till samhället. De allra sista förberedelserna genomförs för att lansera marknaden i juli, deras årsdag.

Det stora tillkännagivandet

Den 9 juli klockan 15:00 UTC firar TrustSwap sitt första jubileum i stil med Grand Opening av TrustSwap HQ i Decentraland! För att markera detta fantastiska tillfälle för ett fantastiskt första år öppnar de det officiella TrustSwap-virtuella huvudkontoret i Decentraland och skulle gärna vilja att deras samhälle kommer och delar firandet med dem!

Decentraland är en virtuell blockchain-baserad ‘metavers’ (drivs av MANA-token) där du kan utforska, spela, träffa vänner och delta i roliga aktiviteter och evenemang.
TrustSwap virtuella huvudkontor ligger i Crypto Valley bredvid några av de största namnen i kryptovalutautrymmet som Binance, Polygon och CoinGecko.

Som deltagare i händelse, får du chansen att göra anspråk på ett NAP-märke POAP (bevis för närvaroprotokoll) och ett gratis TrustSwap Cap NFT som kan bäras av din avatar i Decentraland! TrustSwap-communityn kommer att delta i token-giveaways som sträcker sig mellan 500 USD och 1000 USD per vinnare, från inte bara TrustSwap utan också deras launchpad-projekt inklusive LedgerScore, Yield.App, Sekuritance, Verso, TokenPlace och DCTDAO! TrustSwap-toppspelare får också bärbara NFT-huvtröjor.

Klick här för att svara på evenemanget, och den exakta koordinaten följer. Håll också ett öga på deras Twitter-konto eftersom fler detaljer kommer att meddelas. Säg en grattis på födelsedagen till TrustSwap !!

Source link