Trons Emoji kommer in i en besvärlig situation medan Justin Sun går “All In” på DeFi

Av | februari 20, 2021


Trons Emoji kommer in i en besvärlig situation medan Justin Sun går "All In" På DeFi 101
Källa: Adobe / immimagery

Justin Suns Tron (TRX) har väckt mer oönskad medieuppmärksamhet den här veckan efter att den franska politiker Georges Tron dömdes för våldtäkt och sexuella övergrepp mot personal, och översvämmade Frankrikes sociala medier med hashtaggen #tron och protokollets logotyp.

På franska sociala medier åtföljdes hashtaggen #tron, som automatiskt lägger till Trons logotyp, i många fall åtföljda av hashtags som #viol (‘våldtäkt’ på franska), som presenterar blockkedjans logotyp i ett knappast önskvärt sammanhang.

Trons Emoji kommer in i en besvärlig situation medan Justin Sun går "All In" På DeFi 102

Igår var hashtaggen enligt uppgift trenden i Frankrike.

Bitcoin fick sin egen emoji för ett år sedan, medan några andra branschaktörer rusade för att betala Twitter för att få sin egen emoji.

I båda fallen kom den senaste utvecklingen då Tron anklagades den här veckan för att betala kändisar för omärkta kampanjer av denna blockchain och dess ursprungliga symbol, TRX.

Under tiden kom Justin Sun tillbaka från ett självpålagt Twitter-avbrott, som varade några dagar, för att meddela att han gick “all in” på DeFi.

“För det första vill jag säga att tjurmarknaden #TRON inte kommer att vara frånvarande, den är här för att stanna. Bara den här månaden har #TRON $ USDT-överföring överträffat Ethereum 3X!” Sol twittradeoch tillade att “Med sådana framsteg planerar jag att gå ALL-IN på #DeFi! Vi kommer att ha en $ TRX $ BTT $ JST $ SUN $ WIN 5-mynt gemensam super #DeFi-århundrade gruvdrift i slutet av denna månad!”

Han utarbetade emellertid inte längre.

Förra året tillkännagav Tron redan sina planer på att skapa ett nytt ekosystem för decentraliserad finansiering på Tron, kallad “JUST DeFi” och lanserade JustSwap, Trons token swap-protokoll.

Även idag, den Tron Foundation meddelat att det totala värdet i Tron DeFi har översteg 2,4 miljarder USD.

I skrivande stund (11:59 UTC) handlas TRX, rankad 21 efter marknadsvärde, till 0,0615 USD och ökar med 16% på en dag och 7% på en vecka. Priset fördubblades på en månad.

Under de senaste åren har Justin Sun befunnit sig i centrum för ett antal kontroverser. I sitt hemland Kina mötte han kritik 2019 efter att ett påstådt Ponzi-system som har associerats med Tron upphörde plötsligt.

Förra året tvingades Sun också att hantera anklagelser som målade en diktatorisk, självcentrerad och till och med skadlig bild av honom, påstås baserad på vittnesmål från tidigare anställda. Sun har avvisat anklagelserna.
___
Läs mer:
– Aktiva adresser Antal Tether’s Tron-version Ecliped Ethereum-version
– Justin Sun uppmuntrar SEC med Tron Shilling efter att ha lidit GameStop-förlust på 8 miljoner USD
– Trons JustLink sägs vara en Chainlink ‘Copy-Paste’; Tron Mainnet attackerad
– Tron Shedding ‘Blockchain Vegas’ Tag kan leda till Ethereum Inroads – Rapport

Source link