Total sekretess för Bitcoin-transaktioner

Av | mars 5, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Coinzilla

Det finns ingen anledning att berätta hur många som har gått in i kryptofältet 2021, särskilt med tanke på den senaste Bitcoin-bull-run.

Även om Bitcoin har funnits i 12 år, måste affärsmän som Elon Musk visa intresse för att det kommer fram – även om Bitcoin hade vad som krävs för att övervinna fiat från början.

Efter att Bitcoin gick på scenen erövrade det omedelbart många individer eftersom det ger det ekonomiska skyddet som alla har känt i åldrar.

Men du kanske vill veta att Bitcoin ger P2P-överföringar och säkerhet från cyberbrottslingar, men det ger dig inte fullständig anonymitet.

Blockchain, som är offentlig, listar alla transaktioner. Så regeringar, marknadsföringsföretag och många andra kan enkelt spåra dig. Din integritet är det mest värdefulla i en ekonomisk revolution, och den är inte helt säker.

Åtminstone inte utan Coinomize – Den bästa bitcoin-mixern för att skydda dina Bitcoins.

Vad är Coinomize och vad gör det?

Coinomize är en “bitcoin-mixer”, så du kan redan anta vad den gör.

Plattformen blandar dina mynt med andra användares mynt i en pool för att göra dina transaktioner oidentifierbara. I slutändan kan ingen säga vem som var inblandad i transaktionen. Och detta tack vare Bitcoin-mixersystemet.

Coinomize tar bort alla användarrelaterade dataposter 72 timmar efter transaktionen för att säkerställa ännu mer skydd för din ekonomiska information. Dessutom kan människor ta bort dem tidigare manuellt.

Och du hörde inte det bästa; Coinomize-kostnaderna är låga. Du betalar mellan 1 och 5% serviceavgift beroende på vilken blandningseffekt du vill ha och den överföringstid som du är överens om. Dessutom är gruvarbetarens avgift bara 0,0003 BTC.

Du kan nå maximal styrka med 72h överföringsfördröjning och bara en avgift på 5%, till exempel. Uppenbarligen, när du skapar en order, är du fri att byta skjutreglage och hitta din perfekta kombination.

Hur görs det?

Med bara tre steg:

  1. Du anger din BTC-adress och skickar dina mynt till dem.
  2. Coinomize blandar mynten för att göra dem spårbara efter en enda bekräftelse;
  3. När blandningen är klar får du nya, rena Bitcoins från nätverket.

Och det är allt.

Detta är användbart, särskilt för dem som bor i ett land där Bitcoin-transaktioner är förbjudna. Därför kan du använda den mest innovativa finansiella tekniken utan att ta itu med regeringen som inte kan kontrollera dem.

Ingen kommer någonsin att upptäcka att du gick med i kryptoturen eller smyga in i dina data.

Om du vill lära dig mer om programmet och företagets planer för framtiden, se till att följa dem på deras media:Source link