Topp 5 ovanliga kryptovalutor för investeringar 2021

Av | juni 22, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Kryptovaluta

Många investerare föredrar att lägga ut sina pengar uteslutande i kryptovalutor som ligger högst upp i kapitaliseringsrankningen. När man fokuserar på ledarna misslyckas dock marknadsaktörerna ibland med vinstmynt från andra mynt.

Här presenterar vi 5 icke-uppenbara kryptovalutor för din övervägande som kan vara stora investeringar 2021.

XRP (XRP)

XRP
Information om XRP. Källa: CoinMarketCap

XRP är en token utfärdad av Kaliforniens start Ripple. Från och med den 16 juni 2021 är kryptovalutan sjunde i termer av kapitalisering enligt CoinMarketCap.

Varför XRP?

I slutet av 2020, den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) den anklagade Krusning av olagligt försäljning av värdepapper i form av XRP-tokens, men projektets representanter är säkra på att de inte har brutit mot lagen.

Många investerare valde att överge XRP mitt under SEC: s tryck på Ripple, och priset på kryptovalutan föll som ett resultat.

I skrivande stund är konflikten mellan parterna fortfarande olöst, men det är viktigt att notera att Ripple-teamet i slutet av maj 2021 lyckades blockera SEC från att få tillgång till dokument som kunde ha hjälpt tillsynsmyndigheten att stärka sin ställning i domstol.

Dessutom använder många stora finansiella organisationer runt om i världen uppstarts tjänster och tänker inte överge dessa verktyg. I synnerhet har National Bank of Egypt (NBE) används Krusningar tekniska innovationer.

Projektet har också fått stöd från tillsynsmyndigheter i ett antal länder. Till exempel erkände Japan XRP som en kryptovaluta i början av januari 2021.

Således tyder stöd från tillsynsmyndigheter och marknadsaktörer, liksom Ripple-teamets framgång när det gäller att skydda startens intressen i domstol, att SEC kan förlora sitt fall mot projektet. Om företaget säkerställer segern över kommissionen kommer värdet av dess token sannolikt att stiga.

PS Information nyligen dök upp i nätverket som säger att SEC: s domstolsärende mot Ripple kan försenas till 2022. Investerare som tror att start kommer att bli befriade från kommissionens anklagelser kan använda denna försening för att köpa XRP.

Dogecoin (Doge)

Dogecoin
Information om Dogecoin. Källa: CoinMarketCap

Dogecoin är ett mycket känt kryptovalutameme som lyckades växa från ett utvecklars skämt till ett fullfjädrat kryptoprojekt. I skrivande stund har myntet 6: e plats när det gäller kapitalisering, enligt CoinMarketCap.

Varför Dogecoin?

I kryptosamhället vet alla att Dogecoin är favoritkryptovalutan för Tesla-grundaren Elon Musk. I maj 2021, utvecklaren meddelat att han personligen arbetade med att tekniskt förbättra myntet. Redan före detta omnämnande i Musks mikroblogg hade myntet visat imponerande tillväxt.

Elon Musk bekräftad hans tro på Dogecoins framtid genom att gå med på att acceptera projektets mynt som betalning för att sätta en satellit i månbana. Lanseringen hanteras av SpaceX, som också tillhör biltillverkaren.

I början av mars 2021, resultaten av en studie utförd av ett analysföretag som heter Piplsay dök upp på nätverket som föreslog att många investerare hämtar inspiration från de meddelanden som skickats av elbilstillverkarens chef.

Analysen visade att cirka 37% av marknadsaktörerna anser att Musks meddelanden är en direkt handlingsguide. Cirka 48 procent av de tillfrågade av Piplsay tycker att Elon Musk är ett geni.

Utvecklarens kärlek till Dogecoin, vilket framgår av hans ofta nämnda mynt i hans mikroblogg och andra resurser, antyder att chefen för Tesla kan påverka investerare och stimulera tillväxten av denna digitala tillgång upprepade gånger.

Uniswap (UNI)

Uniswap
Information om Uniswap. Källa: CoinMarketCap

Uniswap’s UNI-token. I skrivande stund är det populära DeFi-protokollets mynt tio i termer av kapitalisering.

Varför Uniswap?

Den decentraliserade finansmarknaden (DeFi) blir alltmer populär. På många sätt beror detta till stor del på de fördelar som kan uppnås genom sådana projekt. Till exempel erbjuder DeFi-protokoll sätt att få passiva inkomster och gynnsamma villkor för att få lån.

Uniswap är ett av de mest populära decentraliserade projekten. Du kan tjäna pengar genom att leverera likviditet till pooler inom plattformen. Enkelt uttryckt ger projektet verktyg för marknadsaktörerna för att tjäna passiva inkomster genom att låsa tillgångar.

Sedan Coronavirus började 2020 har Uniswaps erbjudanden blivit allt mer tilltalande, vilket har haft en positiv inverkan på dess tokens värde.

Litecoin (LTC)

Litecoin
Information om Litecoin. Källa: CoinMarketCap

Litecoin är en av de äldsta kryptovalutorna. I skrivande stund har myntet 12: e plats i CoinMarketCaps kapitaliseringsrankning.

Varför Litecoin?

Många anser att Litecoin är en av de mest stabila kryptovalutorna när det gäller prissvängningar. Myntets skapare, Charlie Lee, presenterar LTC som digitalt silver jämfört med bitcon (BTC), som ibland kallas digitalt guld.

Enligt utvecklaren kommer Bitcoin över tid att bli en plats att spara tillgångar, medan den tekniskt lättare Litecoin kommer att förbli ett verktyg för att genomföra dagliga transaktioner.

På många sätt blir Charlie Lees förutsägelse verklighet idag. Många företag, inklusive Tesla och Meitu, investerar nu en del av sitt kapital i Bitcoin. Samtidigt förblir Litecoin bland kapitaliseringsledarna och har inte tappat sin relevans, vilket indikerar ett högt investerarnas förtroende.

Intressant fakta! Många medlemmar av kryptosamhället tror att Charlie Lee är Satoshi Nakamoto – skaparen av Bitcoin, vars identitet aldrig har fastställts exakt. Utvecklaren själv förnekar att han deltar i utgivningen av BTC.

Monero (XMR)

Monero
Information om Monero. Källa: CoinMarketCap

Monero är en kryptovaluta med hög anonymitet. I skrivande stund är myntet 26: e när det gäller kapitalisering.

Varför Monero?

Tillsynsmyndigheter i de flesta länder är arbetssätt för att skapa sina egna centralbankers digitala valutor (CBDC). Med detta nya finansiella instrument kommer myndigheterna att kunna utnyttja de fördelar virtuella tillgångar har jämfört med traditionella pengar för att skärpa sin kontroll över befolkningens monetära transaktioner. Till exempel är Kina och Ryssland nu i färd med att utveckla CBDC för detta ändamål.

Denna trend kan leda till intresse för mer anonyma kryptovalutor. Boris Schlossberg, vd för FX-strategi, uttryckte denna ståndpunkt under en intervju med CNBC i slutet av maj 2021. Många analytiker håller med om hans åsikt.

Bitcoin och andra klassiska kryptovalutor har inte en hög grad av anonymitet. Monero dök upp på marknaden för att ta itu med de problem som kan uppstå med digitala tillgångar som saknar starka integritetsegenskaper.

Monero låter dig behålla din anonymitet när du genomför transaktioner. Följaktligen kan denna kryptovaluta bli ett av de mest attraktiva finansiella verktygen på marknaden eftersom länder arbetar med att släppa CBDC som gör det möjligt för dem att övervaka sina medborgares finansiella transaktioner.

Hur man lönsamt investerar i kryptovalutor

Det finns många plattformar på marknaden som kan användas för att köpa kryptomynt. Tyvärr erbjuder inte alla fördelaktiga villkor utan dolda provisioner.

Samtidigt finns det också anmärkningsvärda projekt på marknaden, t.ex. Alfacash, som har lyckats vinna förtroendet hos kryptomarknadsaktörer.

Alfacash
Skärmdump av Alfacash Platform

Alfacash låter dig använda ett brett utbud av betalningsmetoder för att köpa kryptovalutor anonymt och till låga priser, samtidigt som du kringgår den obehagliga omvandlingsprocessen.

Plattformens andra fördelar inkluderar höga transaktionshastigheter, snabb kundservice och ett användarvänligt gränssnitt. Alfacashs breda utbud av kryptovalutaerbjudanden kan också jämföras positivt med konkurrenterna.

För att sammanfatta

En detaljerad studie av de många projekten på marknaden för digitala tillgångar kan avslöja deras investeringspotential. För att få maximal vinst från ett köp bör du välja tidstestade handelsplattformar. Till exempel kan du lönsamt köpa kryptovaluta på Alfacash.

Source link