Topp 5 Crypto Funds idag

Av | juli 27, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Kryptovaluta

En Crypto Fund är en fond som specialiserar sig på Crypto Investments.

En Crypto Fund har specifik expertis som ger den en tydlig fördel när det gäller att avvärja den volatilitet som är förknippad med Crypto-tillgångar som Bitcoin och Ethereum. Crypto Funds utmärker sig genom sin enastående prestation. De HFRI Fund-vägd sammansatt index (ett globalt fondindex med minimikapital under förvaltning på 500 miljoner dollar) indikerar att medan traditionella hedgefonder gav avkastning på 11,6% till sina kunder i år, så gav Crypto Funds avkastning på 192,91%.

Crypto Funds använder ett brett sortiment av grundläggande och kvantitativa strategier för att mildra effekten av volatilitet på deras kunders portföljer.

Grundläggande strategi: grundläggande strategier uppskattas av långa fonder, med en lång investerings- och låsningstid. Dessa fonder tenderar att investera i projekt i ett mycket tidigt skede. De köper och håller kryptovalutor med djup likviditet.

Diskretionär strategi: en diskretionär strategi baseras på fondförvaltarens erfarenhet och kunskap. En diskretionär strategi är en sammanslagning av olika delstrategier, såsom att gå lång / kort, nyhetsbaserad handel, teknisk analys och mer. En diskretionär fond kan också investera i ICO och Pre-ICO.

Kvantitativ strategi: Cirka hälften av Crypto-fonderna som finns finns kvantitativa fonder. Dessa fonder rapporterade i genomsnitt 58% avkastning, vilket är den högsta avkastningen på alla strategier som antagits av Crypto Funds. Riktnings- eller marknadsneutrala investeringar föredras här. Några av de metoder som används av Crypto Funds som antar kvantitativa strategier är: arbitrage-marknadsskapande och handel med låg latens. Endast de mest likvida kryptovalutorna handlas – detta ger kvantitativa fonder möjlighet att enkelt komma in och ut ur positioner. Handel sker antingen manuellt eller med avancerade algoritmiska handelsverktyg.

Diskretionär Long-Only: Dessa fonder är endast långa och strävar efter en längre tidshorisont än andra fonder.

Förutom dessa strategier är ett växande antal Crypto-fonder aktivt engagerade i Decentralized Finance (DeFi) men mer specifikt i Staking (kör en POS-nod), Utlåning och Låna. Andelen Crypto-fonder som för närvarande är engagerade i Staking är 42%; 38% av fonderna är engagerade i utlåning och 27% av dem i upplåning.

Enligt Crypto Fund Researchfinns det för närvarande mer än 800 kryptofokuserade fonder över hela världen. Idag är de 5 bästa kryptofonderna: 1. Polychain Capital, 2. Galaxy Digital, 3. BlockTower Capital, 4. Pantera Capital, 5. MHC Fund.

  1. Polychain Capital, en USA-baserad Crypto Fund grundad av Olaf Carlson-Wee (tidigare Coinbase-anställd), är inriktad på protokoll och företag som bidrar till att ytterligare antaga kryptovalutor.
  2. Galaxy Digital, baserad i NYC, är en multistrategifond grundad av Michael Novogratz, ett mycket välkänt ansikte inom industrin för digitala tillgångar. Galaxy Digital har ett fantastiskt rykte och är en av de mest betrodda fonderna i branschen. Galaxy Digital har sett inflöden på över 700 miljoner dollar.
  3. BlockTower Capital, med kontor i New York, grundades 2017 av Ari Paul. Denna fond har haft ett inflöde på 140 miljoner dollar. Det är känt att organisera BlockTower Investment Analyst-tävlingen, en tävling som syftar till att locka topptalenter över hela USA.
  4. Pantera Capital: För närvarande förvaltar Pantera Capital över 700 miljoner dollar i tillgångar fördelade på fem kryptovalutor. Denna fond är bäst lämpad för investerare med hög nettovärde eftersom det är ett krav att ha minst 100 000 dollar att investera. Pantera Capital grundades 2013.
  5. MHC Digital Finance Pty Limited ägs av Mark Carnegie, en känd investerare och riskkapitalist, och Sergei Sergienko, VD för Chrono.Tech, ett australiensiskt företag med globala ambitioner som stör världens personalresurser på ett stort sätt. MHC-fonden investerar i digitala tillgångar som Bitcoin och Ethereum, och är känd för att ta smarta, beräknade satsningar i blockchainföretag i ett tidigt skede. MHC-fonden utmärker sig med sin investeringsstrategi för flera tillgångar, som skyddar investerare från nedåtriktad volatilitet med upp till 40%, samtidigt som de fångar uppåtgående rörelser.

PWC rapporterar att cirka 80% av medlen använder tredjeparts- eller utbytesförvarare, de flesta av dem reglerade, för att förvalta sina kunders tillgångar.. Anledningen till att denna procentsats är så hög är att vissa jurisdiktioner absolut förbjuder Crypto Funds att hålla kundtillgångar och har gjort vårdnadshavare obligatoriska.

Crypto Funds debiterar vanligtvis sina kunder en förvaltningsavgift på 2% och en prestationsavgift på 20%. Förvaltningsavgifter tas ut för att täcka driftskostnader.

Bitcoin är extremt populärt bland Crypto Funds. Nästan alla Crypto Funds rapporterar innehav eller handel med Bitcoindock är endast 5% av kryptofonderna endast inriktade på BTC. Ethereum är det mest omsatta altcoinet, med 67% av Crypto Funds som handlar eller innehar det.

En närmare titt på användningen av hävstång tyder på att Crypto Funds verkar bli mer aggressiva med tiden. År 2019 använde cirka 36% av fonderna hävstångseffekt. År 2020 ökade den siffran till 56%.Source link