Tokenized Docuseries Crossing The Yellow Blocks och CBK Token Public

Av | juni 2, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Korsar de gula blocken

Båda de ledande marknadsplatserna har officiellt släppt avsnitt 1 av helt tokeniserade dokumentärer – Crossing the Yellow Blocks: Apple TV+ & Google Play.

Docuseries som gör det möjligt att förstå blockchain-teknologierna och industrin för decentraliserade ekosystem och att vara en produkt av två års forskning och ständig resa som äntligen släpps för visning på de ledande streamingplattformarna.

Projektet leds av ett team av filmskapare som är engagerade i att skapa unika helt tokeniserade avsnitt som omfattar berättelsen om kryptovaluta och blockchain-teknik från dess skapelse till nutid. Varje avsnitt av dokumentärerna ägnas åt att ta itu med populära missuppfattningar kring digitala valutor, myndigheternas olika attityder till decentraliserad teknik och deras operativa processer.

CBK-token förklaras

I dagens värld exponeras begreppet tokenisering genom olika områden i våra liv som fastigheter, finansiella tillgångar, konst och många fler. Korsar de gula blocken docuseries är något helt revolutionerande!

Varje millisekund av dokumentärerna representeras av CBK, ERC-20-baserad token.

Med CBK-token kommer innehavare att kunna delta i innehållsutvecklingsprocessen för Crossing The Yellow Blocks-projektet och beslutsfattandet för ytterligare färdplan.

Processen med att tokenisera filmens millisekunder och hantera den på en Dapp skulle öppna nya möjligheter samtidigt som den står inför efterföljande utmaningar för dess antagande. Den nya tokeniseringsmetoden gör det möjligt för producenter att öppna upp innovativa metoder och främja ett brett antagande av investeringar i underhållningsindustrin.

Offentlig försäljning på Uniswap v3.

Korsar de gula blocken teamet har just meddelat att marknaden för CBK-token redan är öppen på Uniswap, vilket gör CBK-token till en av de första offentliga försäljningarna som lanseras på Uniswap v3, med sina nya anpassade pooler som en toppmodern störande innovatör.

CBK utfärdades för att representera varje millisekund av Crossing The Yellow Blocks Docuseries som redan finns för den breda publiken på Apple TV + och Google Play.

Genom att tokenisera varje millisekund levererar Crossing The Yellow Blocks-teamet ett mycket viktigt budskap till samhället: en ny väg till massadoption går genom den decentraliserade sociala organisationen.

Om att korsa de gula blocken:

Detta dokumentär har det främsta syftet att lyfta fram den snabba tillväxten av Blockchain-applikationer över hela världen. Strukturen har ett starkt socialt engagemang och utnyttjar möjligheten att leverera vanligt innehåll med både multimedia och finansiella inneboende konsekvenser.

Crossing the Yellow Blocks är ett “först-i-sitt-slag” -projekt som knyter expansionen i filmbranschens totala värde med blockkedjans obegränsade potential. Detta är syftet och målet med att starta detta projekt och låta innehavare delta i interaktion med The Yellow Dapp. Projektets grundare syftar till att släppa dokumentärerna som ett sätt att popularisera decentraliserad teknik och främja antagande för denna stora industrialiseringsprocess av förtroende som förändrar världen till bättre.Source link