The New Ecofriendly Token

Av | juni 8, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Greenclimate.io

I en tid då alla försöker vara mer miljömedvetna kanske du undrar om kryptovalutor verkligen kan göras mer miljövänliga än de redan är. De har mycket mindre avfall och koldioxidavtryck än andra valutor, vad mer kan vi be om?

Den nya och kommande kryptovalutan finns nu på marknaden, med ett intressant sätt att hjälpa planeten har stigit igenom ledet.

Detta är ingen enkel ny symbol som någon annan. Bakom den står en ädel sak att hjälpa vår planet. Vad många skulle tro är omöjligt har detta projekt visat att det är möjligt att skapa något nytt och hjälpa vår planet samtidigt.

Kärnan i Green Climate World-projektet är WGC-token och hjälper jorden. Många undrar hur en blockchain-baserad kryptovaluta kan hjälpa planeten, men detta projekt har använt det enklaste men ändå mest effektiva sättet. Ett litet framsteg av symbolerna går mot att plantera nya träd. Användarna av WGC-token har möjlighet att välja var de vill att trädet från sitt arbete ska planteras. Således kommer användarna att känna att de gör något för att rädda jorden.

Genom att plantera träd och skogsbruk kommer detta projekt att bidra till att lösa några av jordens största problem, såsom:

  • Global uppvärmning
  • Brist på syre
  • Dålig luftkvalitet

Hela operationen är mycket snyggt inställd. The Green Climate World har skapat spårare för temperatur och kolkoncentration och har kopplat dem till en blockchain där data kommer att lagras. Uppgifterna kommer att lagras direkt utan möjlighet till temperering av uppgifterna från tredje part. Genom denna information kommer deras användare att kunna få insikt i hur mycket deras bidrag har hjälpt planeten.

Projektet syftar till att vara en investering i din framtid och planetens framtid. Är du redo att investera i din framtid? Om ja, det här är kryptovalutan för dig. Du hittar den på pancakeswap.

Följ våra sociala mediekonton och grupper för nyheter och tillkännagivande:
https://www.instagram.com/greenclimateworld/
https://twitter.com/GreenClimateWrl
https://www.facebook.com/GreenClimateWorld
https://www.reddit.com/r/GreenClimateWorld/
https://greenclimateworld.medium.com
https://t.me/greenclimateworld
https://t.me/greenclimate

Source link