Tezro, ditt nya snabbaste och säkraste betalningsverktyg

Av | april 30, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

tezro

Tezro är en multifunktionell plattform som låter dig chatta och skicka kryptovaluta. Enligt Tezro är din chatt din bank. Du kan inte bara använda den för att chatta med en vän. Du kan använda den för att snabbt skicka krypto till din vän om ämnet någonsin kommer upp.

Tezro

Det går snabbt och enkelt att registrera sig till Tezro. Ladda ner deras mobilapp på antingen iOS eller Android. Därifrån klickar du på Registrera dig. Skriv ner din fröfras och förvara den på en säker plats. Så här kommer du åt kontot på stationär eller mobil. Skapa din nål så är du klar. De enda kunskapsbarriärerna (KYC) när du registrerar dig är ditt namn och telefonnummer, vilket gör det snabbt att komma igång.

Att sätta in pengar på Tezro-plånboken är enkelt. Gå till chattavsnittet och klicka på vilken kryptovaluta du vill skicka eller ta emot. Du får din plånbokadress, som du kan mata in på en börs eller skicka någon du vill ta emot krypto från. Du har även möjlighet att använda en QR-kod för att skicka eller ta emot betalningar och ta ut valutor.

Från och med nu är nedan de enda kryptovalutorna tillgängliga att skicka. Dessa inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Tether (USDT), Euro Tether (EURt), Chinese Yuan Tether (CNHT), samt US-dollar (USD), euro (EUR) och Chinese Yen (CNY) ) som traditionella tillgängliga valutor.

tezro

Tezro har också en e-postfunktion. Klicka bara på e-postikonen så dyker den upp. Ange e-postadressen till personen du vill skicka till. Du kan inte skicka krypto genom den här funktionen, men det är trevligt att ha om det du behöver är att skicka e-post till någon.

Med ett presentkortsystem som du kan använda har Tezro en intressant funktion för att skicka pengar till vänner. Du kan trycka på presentförpackningen för att komma till presentavsnittet, skriva in dina önskemål på presentkortet och ange antalet mottagare. Du kan till och med göra det till en överraskning. Människor som får det behöver bara trycka på kortet så får de sina pengar.

tezro

Dina medel förvaras i en programvaruplånbok när du skapar fröfrasen på ditt konto. Du måste hålla denna fras säker om du vill hålla dina pengar säkra. Tezro använder också en nål, vilket ger dig några säkerhetslager på ditt konto. Du har full kontroll över dina pengar i den heta plånboken, vilket ger dig alla möjligheter att lagra, sätta in och ta ut dina pengar.

Själva chattgränssnittet är rent och enkelt med minimal design, vilket gör sektioner lätta att hitta. Att lägga till nya kontakter behöver bara personens namn och telefonnummer. Därefter kan du chatta och skicka krypto som du vill.

tezro

Om du någonsin velat skicka krypto medan du chattar med en vän eller klient via en messenger-plattform, kan Tezro vara det du letar efter. Det skulle vara ett bekvämt sätt att stryka ut detaljer i ett affärsmöte på en allt-i-ett-plattform. Du kanske vill dela mer information när du chattar och enkelt kan stryka ut dem genom en snabb text. Eller kanske är det din väns födelsedag, och du kan skicka din vän hennes favoritkryptovaluta.

Det finns många praktiska användningsområden för Tezros plattform. Tillämpningen av den kan vara bred som ett chatt- och betalningssystem i kryptovalutavärlden. Om du har en massa vänner i krypto eller ditt vågiga kryptoverksamhet behöver en plattform för att chatta, med möjlighet att skicka kryptovaluta om det plötsliga behovet uppstår, kan Tezro vara det du letar efter.

TezroSource link