Testa taproots, få optimism och 20 Crypto-skämt

Av | juli 17, 2021


Den här veckan i Cryptoverse! Medan vissa säger att BTC kan överstiga 400 000 USD på tio år testas Taproot på testnätet. Den “nästan känselfria” IOTA NFT-marknaden lanserades i testläge, Power Ledger migrerade till Solana men behöll sin symbol på Ethereum, och Uniswap såg något större styrningsdrama, vilket överskuggade nyheten att Optimism lanserade Alpha L2-lösningen för Uniswap. När detta hände, slog Crypto-tungvikter ut mot Elon Musk efter sin fråga om myndighetstillstånd för en öppen källkod BTC-plånbok, och efter att en DOGE-grundare gick på en Twitter-tirad om kryptoindustrin. Samtidigt investerar ett ökande antal australiensiska små och medelstora företag i kryptoassets, Capital Group ökar sin indirekta exponering för bitcoin och Fidelity inledde en anställningsturné när investerare tittar på kryptoassets bortom bitcoin.

I reguland tillkännagav ECB lanseringen av det digitala europrojektet samtidigt som BTC basades igen, budprocessen för den digitala striden blev en “trevägskamp” mellan Naver, Kakao och SK, och när JPMorgan ifrågasatte El Salvadors antagande planer, sa en paraguayansk parlamentsledamot att han skulle testa en BTC-räkning den här veckan, men det läckta utkastet nämnde inte BTC, och kryptofans förklarade snart att det var en “enorm ingenting burger”. Nu måste alla kryptobörser ansöka om handelstillstånd om de riktar sig till sydkoreanska investerare oavsett var de är baserade. Vissa kinesiska kryptorelaterade företag rekryterar fortfarande ny personal trots påtryckningarna, men landets globala bitcoin-hashrat var på väg att sjunka redan före tillslag. En rysk ex-pro-sjöman har tagit fram ett investeringsprogram för skatteparadis för amerikanska kryptohandlare som letar efter lagliga kryphål, och brittiska detektiver slog rekordet med kryptobeslag med utredningen som varade i flera månader till. Medan Nonghyup Banks anställdas snabba tänkande hjälpte till att förhindra en stor förekomst av kryptobedrägeri, skapade Damien Hirst en samling på 10 000 konstverk som följer med tillhörande digitala konstverk och startade ett NFT vs pappersexperiment. Och den centrala folkbanken i Kina släppte en inte så vit vitbok, vilket gav smuts på krypto.

Låt oss skratta åt några skämt nu.

__________

Låt oss först, som alltid, kontrollera hur kryptotwitteren gör.

__

CT deltog i några seriösa diskussioner denna vecka och hittade svar på svåra frågor.

Testa taproots, få optimism och 20 Crypto-skämt 101
Källa: starbust / Twitter

__

Hon är inte ens förvånad.

__

Så robust.

__

Fråga: vad mer kan vi räkna ut och hur lågt kan det gå?

__

Det finns en liten doge i Elons huvud – flera källor.

__

Enligt professionella analytiker:

__

Installationen är som 90% av handeln.

Testa taproots, få optimism och 20 Crypto-skämt 102
Källa: btcclicks / Instagram

__

‘Nej, det gör du inte!’

__

‘Nej du gör det inte dubbelt. Nej, gör det trippel! ‘

__

Ricky är borta. Ha kul att vara fattig, mamma.

__

Var hittar du det?

Testa taproots, få optimism och 20 Crypto-skämt 103
Källa: buellertrading / Instagram

__

Oroa dig inte. Det är allt tjur. ‘

Testa taproots, få optimism och 20 Crypto-skämt 104
Källa: tradingmemess / Instagram

__

Själva definitionen av enkelhet och öppenhet.

__

Inte mycket kommer att förändras på 50 år. Och diskutera.

__

Varsågod. Underverk 2021.

__

“Och Gino säger till mig, han säger, ja, men kan du knyta det till någon när de simmar med fiskarna, och jag säger till honom, nej, Gino, du kan inte!”

__

På tal om kedjor …

__

Det är som hundkänslighet för lukt.

Testa taproots, få optimism och 20 Crypto-skämt 105
Källa: boomtimecrypto / Instagram

__

Och en sång för din avkopplande kryptohelg.

Source link