Ternoas plånbok för att inkludera projektets huvudfunktioner i en smart app

Av | juli 7, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Ternoa

Det är här! Efter månader av hårt arbete, förberedelse och utveckling, Ternoa kommer snart att lansera alfaversionen av Ternoa Wallet-appen. På en resa för att demokratisera kryptosfären lovar Ternoa Wallet ett brett utbud av djupfunktioner baserade på decentraliserad blockchain-teknik, men bibehåller ändå en mycket användarvänlig och elegant design och system. Kort sagt kommer denna applikation att vara ett upptäcktsområde för de som är nya i blockchain-världen och en sandlåda med möjligheter för dem som redan känner till den.

I sin kärna erbjuder Ternoa Wallet tre funktioner: $ CAPS-hantering, tillgång till Ternoa’s SecretNFT Marketplace, och möjligheten att samarbeta om Dapp-utveckling. Det här kan vara mycket att ta in på en gång, så i den här artikeln kommer vi att dela upp var och en av dessa detaljer för att få dig snabb och förhoppningsvis lika upphetsad som oss för Ternoa Wallets lansering.

Ternoa plånbok i detalj

Först och främst är den passande namnet Ternoa Wallet exakt det: en plånbok. Det är det perfekta utrymmet för dig att hantera din del av Ternoas interna token $ CAPS, som har varit offentligt tillgänglig i en månad nu. Appen låter dig skicka, lagra och ta emot dina $ CAPS enkelt och i maximal säkerhet.

Ternoa

Nästa funktion för att gå med i Ternoa Wallet-appen är, som vi nämnde, Ternoa’s SecretNFT Marketplace. Alpha-versionen lanserades i april 2021 och har varit öppen för test sedan. Här kommer du att kunna bläddra och köpa exklusiva SecretNFTs från begåvade digitala artister, “hemliga” står för det faktum att varje NFT kommer att vara vattenstämplad och bara fullt synlig vid köp – till förmån för både skaparen och köparen. Ternoa Wallet erbjuder det enklaste sättet att köpa, dekryptera, lagra och sälja de NFT-filer du väljer.

Slutligen finns det dApps. Ternoa Wallet kommer att tillhandahålla en plattform för att tillsammans skapa och köra decentraliserade applikationer och dra nytta av blockchains befintliga infrastruktur. Faktum är att vår SecretNFT Marketplace är en sådan dApp, vilket ger ett utmärkt exempel på de möjligheter som är kopplade till tekniken.

Möjligheterna till Blockchain vid dina fingertoppar

Ternoa

Med lanseringen av plånboken får hela världen en smyga in i Ternoa-universumet och får praktisk erfarenhet av det spännande projektets nya utveckling. Ternoa Wallet är mer än bara en app, det är en port till de många möjligheterna med blockchain, och vi är glada över att varje enskild person kan följa med på vår upptäcktsresa.Source link