Ternoa är nöjd med att meddela sin IDO om DAO Maker och PAID Ignition!

Av | maj 5, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Ternoa

Meddelandet har just gjorts den Ternoas sociala mediekanaler! Det franska blockchain-projektets IDO kommer att äga rum i slutet av maj den DAO Maker och BETALT tändning, följt av en notering på en plattform som ännu inte meddelats av Ternoa-teamet.

I flera veckor har Ternoas aktiva samhälle ivrigt väntat på chansen att delta i projektet innan den officiella ankomsten av CAPS, dess symbol, på marknaden. Den goda nyheten är att IDO, ursprungligen planerad till juni, har fått sitt datum fram till slutet av maj. Detsamma gäller noteringen, som skulle ske i september, men nu kommer att inträffa strax efter IDO.

Detta är ett strategiskt val från Ternoa, som under de senaste veckorna har strävat efter att säkerställa en stabil, långsiktig tillväxt i CAPS-värdet. Tack vare den snabba utvecklingen, liksom stödet från sina partners och växande samhälle, kunde Ternoa driva fram schemat såväl som datumet för listan över 3 månader.

Som meddelats på projektets vitbok kommer priset på IDO-token att vara 0,0096 USD eller 0,008 EUR på de två startplattorna.

Fördelarna med en IDO på DAO Maker och PAID Ignition är följande:

  • DAO Maker är en oumbärlig IDO-plattform som noggrant väljer projekten på sin webbplats. En kvalitetsgaranti minskar därmed riskerna för investerare.
  • Denna strategi har gjort det möjligt för Ternoa att komma i kontakt med internationella fonder och partners.
  • Att ha en närvaro på DAO Maker visar pålitligheten och trovärdigheten för projektet på den internationella marknaden, inklusive i ögonen på centraliserade utbyten. Många ledande projekt har gått igenom DAO Maker som DAFI Protocol, Avalanche, VAIOT, Orion Protocol eller OpenPredict, för att nämna några.
  • Dessa plattformar arbetar med många nätverk av influenser och samhällen som kommer att vidarebefordra information över hela världen, vilket hjälper till att ge Ternoa ett internationellt rykte. Investerare runt om i världen ägnar allvarliga uppmärksamhet åt dessa plattformar där framtida nuggets i blockchain-universum uppmärksammas av allmänheten.
  • Investeringsbeloppet per person är begränsat för att tillåta maximalt antal investerare tillgång till IDO och för att undvika massiva inköp av tokens.

Alla dessa fördelar gör att projektet och dess symbol kan växa på bästa möjliga sätt.

Som med alla IDO finns det vissa krav för att kunna delta:

  • DAO Maker : För att vara berättigad att delta i försäljningen måste du satsa minst 500 DAO i valvet. Detta ger dig exakt 500 DAO Power. Vissa försäljningar med högre personliga ersättningsbelopp kräver mer DAO att spela. När du registrerar dig för försäljningen kommer du att kunna se vad som är det minsta erforderliga DAO-insatsbeloppet. Om du inte har tillräckligt kan du alltid gå tillbaka och satsa mer DAO.
  • BETALT tändning : Tändning gör det möjligt för betalda tokeninnehavare att delta i organiserade och innovativa privata och offentliga tokenauktioner, i form av ett lotteri.

De som har hållit eller satsat sina BETALDA token kommer att vara berättigade att gå in på en av de tre nivåerna, beroende på storleken på deras innehav. Dessa är:

Måne: En plånbok som innehåller minst 1000 USD BETALT kommer att få en lotteripost för varje 1000 USD BETALD

Galaxy: En plånbok som innehåller mer än 75 000 USD BETALAD garanteras en offentlig ersättning utöver att delta i lotteriet för varje 1000 USD BETALT, vilket naturligtvis ökar innehavarens chanser att vinna!

Kosmos: En plånbok med över 150 000 USD BETALAD garanteras en offentlig ersättning och en förförsäljningsersättning, förutom en lotterilöft för varje 1000 USD BETALT. Fler detaljer här.

Du måste vara snabb om du vill ha en chans att komma ombord med det här projektet: totalt 50 miljoner CAPS kommer att säljas för IDO.

Ternoa-teamet utforskar också ett tredje alternativ som skulle komma i form av en IEO

Återigen, för att vara tydlig, har noteringen drivits fram till slutet av maj, 3 månader före det första datumet, på en plattform som fortfarande hålls under omslag. Vi känner dock redan till det tillkännagivna priset som kommer att vara 0,0168 USD, eller 0,014 EUR.

Maj månad har mycket i beredskap för Ternoa-projektet! Efter det, vem vet?

Följer Franska samhället, som är känt för Ternoa-laget, det är nu upp till resten av världen att lära känna och delta i detta lovande projekt.

Ternoa

Twitter : @Ternoa_

Source link