TeraBlock ansluter sig till UniFarms val av kohort 12 som ett topp DeFi-projekt

Av | juni 15, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

Decentraliserad finansiering

Många kryptovalutaprojekt försöker kombinera flera innovativa tekniker till mer tilltalande produkter och tjänster. TeraBlock, en leverantör av maskininlärningsdriven kryptovalutaportföljhandelsautomation, är ett kraftfullt koncept. Projektet har nu fått stöd från UniFarm eftersom det ingår i denna Cohort 12-satsning.

UniFarm Cohort 12-projekt

UniFarm-teamet tenderar att skapa “kohorter” av projekt som kommer att visa sig vara fördelaktiga för innehavare av specifika tokens. Projektet skapar mycket surr. Som leverantör av insättningstjänster som kräver en inbyggd token för att tjäna belöningar i andra kryptotillgångar skapar det en direkt koppling mellan stödda projekt tolfte UnIFarm-kohorten omfattar fem projekt: TeraBlock, Razor Network, StackOS, Unifarm och Netvrk. En bra samling av decentraliserade orakler, maskininlärning, virtual reality, decentraliserade molntjänster och en insatslösning.

För att delta i detta UniFarm Cohort-erbjudande måste användare sätta en av de stödda tokens och automatiskt tjäna de andra tokens därefter. Nuvarande projekt sätter APY mellan 20% och 200%, vilket är garanterad avkastning. Tokens kommer att “ackumuleras” med tiden, även om användarna inte kommer att odla dem alla samtidigt. Varje UniFarm-kohort har ett schema för hur man tjänar tokens genom att sätta in de stödda tillgångarna.

Som det är tillåtet för denna insatslösning finns det inga låsningstider, och det är möjligt att avaktivera när som helst. Poolen kommer att förbli aktiv i 90 dagar, och alla spelare får ett garanterat minimum APY på 36%, med högst 250%. Att sätta mynt under en längre period ger naturligtvis mycket högre APY, men det finns inga specifika krav på den fronten.

En stor bön för TeraBlock

Eftersom UnIFarm bara väljer de bästa DeFi-projekten för att bli en del av sitt Cohort-erbjudande, inkluderingen av TeraBlock är en ganska stor sak. Med sitt fokus på att effektivisera hur människor handlar kryptotillgångar med hjälp av maskininlärning skapar TeraBlock en bekväm och tillgänglig lösning för alla. Dessutom erbjuder plattformen inbyggt stöd för att köpa kryptovaluta med kredit- eller bankkort. På så sätt tillhandahåller TeraBlock en allt-i-ett-lösning för att locka fler människor till kryptovalutaindustrin.

Genom att tillhandahålla fyra fördefinierade index som användarna kan välja mellan automatiserar TeraBlock den viktigaste delen av kryptovalutahandeln. Med flera tusen projekt att välja mellan kan det vara utmanande för nybörjare och avancerade användare att hitta optimala marknader att utforska. Att utnyttja maskininlärningsteknik för att se upp för nya marknadsmöjligheter och automatiskt balansera portföljer vid behov ger investerare trygghet.

Som en komplett kryptovalutalösning får TeraBlock nu mer uppmärksamhet den förtjänar. Att ha möjlighet att odla den inhemska TBC-token passivt – eller använda den för att odla andra framstående DeFi-tillgångar – skapar ett extra incitament att utforska vad denna plattform erbjuder. Decentraliserad ekonomi handlar om att skapa sömlösa användarupplevelser och lyfta fram fördelarna med olika projekt. UniFarms kohort 12 erbjuder en eklektisk blandning av olika projekt, som vart och ett kan ta decentraliserad finansiell mainstream.Source link