Telegrams första Cryptocurrency Autotrading Channel

Av | april 22, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Cryptowhale

Ett alternativ till handel med bitcoin och andra digitala valutor är autotrading-plattformar som CryptoWhale. Det är en av de första kryptomarknaderna för företag som låter dig ansluta ditt Binance Spot- och Binance Futures-konto till Cornix, ett automatiserat handelssystem.

Men ska du handla med CryptoWhale? Ta reda på det med den här recensionen vi har åt dig, där vi berättar vad du behöver veta om den här Telegram-kanalen.

Det är en Telegram kanal som används för autotrading av bitcoin och andra kryptovalutor.

Om du undrar vad autotrading är är det en typ av handel där CryptoWhale-näringsidkaren öppnar affärer i sitt eget Binance Spot- eller Binance Futures-konto och dessa transaktioner replikeras på hans användares konto tack vare ett verktyg som heter Cornix, vilket är det som låter dig ansluta dina Binance-konton till CryptoWhale.

På det här sättet behöver dina kunder inte öppna affärer personligen om de inte vill, eftersom alla operationer hanteras av CryptoWhale. Detta är en fördel för användare som inte förstår handel eller inte har tid att handla.

Användare ansluter helt enkelt sitt Binance Spot- och Binance Futures-konto till CryptoWhale via Cornix från Telegram och börjar dra nytta av fördelarna med automatiserad handel.

CryptoWhale är användbart för de handlare som precis börjat i kryptovalutor, eftersom det är en enkel och praktisk plattform som låter dig spara tid och ansträngning när du handlar på marknaden för digitala valutor. Telegram är det sätt som används för att länka dina konton med Cornix, en programvara som vi kommer att prata om i detalj senare.

Något intressant om CryptoWhale är att det, utöver att vara en automatisk handelskanal, också har flera resurser för dig att lära dig om avancerad handel.

En fördel du får genom att handla med denna Telegram-kanal är att du kan lära dig av erfarna handlare och skaffa nya idéer och strategier. I det här mediet delar de teknisk analys, handelssignaler, relevanta marknadsnyheter och andra faktorer som kommer att vara användbara för dig att avgöra när det är rätt tid att sälja eller köpa kryptotillgångar och därmed få högre vinster.

CryptoWhale har också en Telegramkanal där resultaten av alla affärer bokförs automatiskt.

Tänk på att det inte är en “magisk” lösning att tjäna pengar. I själva verket gör CryptoWhale följande varning på sin webbplats: ”Handel med kryptovalutor har en särskilt hög risk. Vänligen inte investera eller handla mer än du bekvämt har råd att förlora. CryptoWhale är inte en finansiell eller investeringsrådgivare. Vi är ett samhälle fokuserat på kryptovalutahandel och utbildning. ” Så innan du rusar in, se till att du har tillräckligt med kunskap för att handla på en så volatil marknad som bitcoin och andra kryptotillgångar.

För att länka CryptoWhale till ditt utbyteskonto behöver du API-nyckeln. När du anger det i Telegram är det viktigt att du inte markerar alternativet “aktivera uttag”. Annars kan applikationen tilldela medlen utan att du vill.

Som nämnts ovan, CryptoWhale använder sig av Cornix-botten för automatisk handel. En fördel med att handla bots är att de gör tunga lyft för dig. Det är dock viktigt att du förstår vad de är och hur de fungerar exakt.

Vad är Cornix?

Det är ett verktyg, bot eller program som automatiserar handelsoperationer baserat på signaler som publiceras på Telegrams handelskanaler. Appen skapar affärer med ditt Binance-konto, till exempel utan att du ständigt behöver titta på marknadens beteende.

Den har en uppsättning avancerade handelsfunktioner inklusive samtidiga stopp- och vinstdriftorder, komplexa affärer med flera poster och efterföljande stopp.

Det uppdaterar dig också i realtid, hur varje operation går, via en Telegram-kanal som automatiskt skapas eller sin egen app. Dess system kan analysera hundratals signaler på kort tid för att föreslå de bästa handelsstrategierna. Det fungerar med börser som Binance, ByBit, Huobi och BitMEX.

De erbjuder tre planer, grundläggande, mellanliggande och avancerade, som enligt deras webbplats kostar 19,90 USD, 26,90 USD och 38,90 USD per månad. CryptoWhale rekommenderar den mellanliggande eller avancerade planen för handel.

Goda nyheter. Cornix erbjuder dig en 14-dagars gratis testperiod. Innan du får någon tjänst kan du se till att det är en programvara som passar dina behov och som gör att du kan handla på marknaden säkert och effektivt.

Med Cornix är det möjligt att justera vissa parametrar som kommer som standard i den operation som CryptoWhale-handlaren har konfigurerat. Det är möjligt att justera parametrarna för varje operation, antingen procentsatsen för inmatning, stop-lost, antal inmatningsmål och andra. På CryptoWhale-webbplatsen hittar du en steg-för-steg-handledning om hur du gör dessa manuella botinställningar.

Betydelsen av handelssignaler

Bots är inte det enda viktiga inslaget i autotrading av bitcoin. Handelssignaler spelar också en nyckelroll, så du måste förstå vad de handlar om. Handelssignaler definieras som utlösaren som berättar för en näringsidkare när det är rätt tid att öppna en handel. Det är ett framväxande mönster på marknaden som kan upptäckas av en analytiker eller ett automatiserat program, till exempel en bot.

Så, handelssignaler är ett primärt element för bot att avgöra när och hur man ska handla marknaden. Det finns olika typer av signaler, till exempel köp- och säljsignaler. Köpsignaler indikerar att det efter en händelse eller ett tillstånd är dags att köpa en viss tillgång, eftersom dess värde förväntas öka. Säljsignaler indikerar motsatsen till köpsignaler. De visar dig när det är bäst att sälja en tillgång, eftersom dess värde kommer att minska på grund av dålig marknadsprestanda.

Vilka handelsplattformar fungerar CryptoWhale med?

Du kan handla bitcoin med CryptoWhale med hjälp av konton på börser som Binance Spot, Binance Futures och ByBit. På Binance handlar de BTC-paret, medan de på Binance Futures handlar med USDT. Fördelen med den senare plattformen är att den låter dig handla långt eller kortt, dvs. om värdet på tillgången ökar eller minskar.

Vad är priset på CryptoWhale Autotrading?

Cryptowhale

CryptoWhale har två prissättningsplaner avseende signaltjänsten. En första plan för autotrading Lifetime Signals (engångsbetalning och livstidstjänst) med 40% rabatt innan det kostade 0,05 btc och nu kostar det 0,03 btc. Ytterligare ett års signaltjänst som har 33% rabatt och kostar 0,02 btc. Det inkluderar autotrading på Binance Spot och Binance Futures, daglig analys av bitcoin och kryptomarknaden och 24-timmars support.

Jämfört med andra handelsrobotar är priset lite högt, med tanke på att du måste betala kontant. Men du bör komma ihåg att med en enda betalning kommer du att ha tillgång till tjänsten för livet, så på lång sikt skulle kostnaden vara lägre.

Slutsats

CryptoWhale är ett telegram kanal utformad för autosökning med Cornix-botten. Det är en enkel plattform som gör att du kan handla på kryptovalutamarknaden 24 timmar om dygnet, eftersom det tar hand om tunga lyft. Den har en pedagogisk sektion där de har en avancerad handel och i sin kanal delar de analyser, signaler och riktigt användbar information för handlare. Det kan vara ett bra alternativ för nybörjare, även om det är viktigt att komma ihåg riskerna med att handla med bitcoin.

En nackdel med företaget är att det fungerar med få börser, så om du inte har ett konto hos en av dessa mäklare, kommer du inte att kunna handla med CryptoWhale. Å andra sidan har de bara en handelsplan som du måste betala kontant, vars pris är 0,03 BTC (exklusive rabatten). Sammantaget är CryptoWhale en funktionell automatisk handelskanal som anpassar sig väl till sina kunders behov.

För att lära dig mer om vad CryptoWhale har i beredskap för dig, logga in på deras Telegram, Twitter, Facebook och Instagram konton.

Cryptowhale

Source link