Teknisk och grundläggande analys av kryptovaluta

Av | februari 22, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

kryptovaluta analys

Med explosionen av kryptovaluta 2020, som har drivit investerare över hela världen att gå in i det, verkar det som en mycket lönsam väg; vem skulle inte vilja få en bit av denna mycket fördelaktiga tårta?

Handel med kryptovaluta, gruvdrift, insättning och investeringar utgör en plattform för bokstavligen alla med intresse att skapa och samla rikedom som kommer att klara tidens test. Att ägna sig åt den finansiella aspekten av kryptovaluta kan tyckas vara lätt på sitt värde, men många människor kämpar för att göra vinst. Detta beror på att ett stort antal människor handlar blindt utan att beakta trenderna och vetenskapen för det.

Låt oss vara ärliga, som aktiemarknaden; kryptovalutamarknaden är otroligt volatil och olika faktorer kan påverka dess diagram. Följaktligen analyserar denna artikel de tekniska och grundläggande faktorer som gör kryptovaluta för att hjälpa till att effektivisera din framtida kryptovalutahandel till vinst.

En one-stop shop för alla saker Crypto

Först och främst, för att förstå dessa faktorer, veta när du ska handla, köpa, hålla eller sälja kryptovaluta, behöver du insikter och vägledning från ett professionellt handelsföretag med en stor erfarenhet. Du behöver någon med framsynthet över den globala marknadsrörelsen. Du vet; vad och vart det kommer att röra sig, när det rör sig, och orsakerna bakom denna rörelse. Du behöver en friekonom.

Freeekonomist är en YouTube-kanal med ritningen för alla kryptovalutarelaterade marknadstrender. På den här kanalen kommer du att få värdefull information av Arut Nazaryan, grundare av Bistox Exchange, som hjälper dig att förvandla dina kryptovalutaförluster till rikedom.

Här är fler saker du lär dig av att gå med i den här kanalen.

Nasdaq Composite

Den 9 juni 2020, medan världen sopades in i panik när gränserna stängdes, infördes restriktioner och utegångsförbud, och vi var alla under låsning på grund av Covid-19-pandemin, Nasdaq Composite nådde en heltidshöjd.

På grund av vad som var och fortfarande pågår i världen, så märkte inte många denna förändring. Om du inte är riktigt engagerad i marknadens handel och analys har du förmodligen missat det också. Oroa dig inte, det är inte som att Nasdaq överträffade sitt absoluta maximum i historien om dess existens eller något annat; för det är just det som hände.

Så varför är denna information viktig?

Det är viktigt för trots alla de grundläggande faktorer som motsatte sig denna uppgång från Covid-19 till arbetslöshetsdata, den minskande ekonomin i ledande länder, den instabila politiska auren och den allmänna ekonomiska situationen i hela världen, så hände det fortfarande. Därför hade återställningsknappen tryckts in och drivit oss till en ny verklighet.

Detta har förändrat världens utvecklingsparadigm i den bemärkelsen att medan S&P och Nasdaq hade sin tid i solen som de ledande marknaderna för närvarande har stafettpinnen överlämnats till högteknologiska företag och tillgångar samt till Bitcoin.

Som nybörjare eller mellanliggande kryptovalutahandlare vet du kanske inte vad du ska göra med denna information, därför anledningen till att gå med i Freeekonomist. Men innan du handlar är ett stort faktum att komma ihåg som en credo angående kryptovaluta att det, i motsats till vad marknadsförare kan säga, inte är ett sätt att spara, inte heller är det digitalt guld.

Cryptocurrency är ett av de mest spekulativa verktygen på marknaden, och en av anledningarna till att det verkligen dyker upp just nu är att så mycket pengar har investerats i sin marknad. Ju mer spekulativ eller i grunden stöds en tillgång är, desto större är dess volatilitet och följaktligen desto större vinst eller förlust kan du få.

USDX, DXY

En annan faktor som spelar en viktig roll på marknaden är US-dollarindex (USDX, DXY). Detta är indexet för US-dollarens värde jämfört med andra valutor.

För närvarande finns det en mättnad av dollarn på marknaden. För att hålla ekonomin flytande trycker Federal Reserve massor av dollar och pumpar dem in i ekonomin. I förhållande till andra tillgångar blir dollarn alltså billigare och billigare. Det är till och med det billigaste mot riskfyllda tillgångar som Tesla eller Bitcoin.

EUR / USD-diagrammet från och med den 11 juni 2020 avslöjade tillväxten av detta par. Detta bekräftades efter returen från den globala tankingen och avslöjade att euron kommer att sväva mot dollarn.

Här är vad du behöver veta och att gå med i Freeekonomist-kanalen kommer att hålla dig uppdaterad med dessa trender. Det finns två förväntade resultat med DXY-indexet, och båda resultaten är på väg mot marken.

Det första målet var att uppnå 85-89 gränser (där vi är nu) och sedan gå upp från detta märke. Om detta händer kommer det att tvinga reserven att sluta likvidera tillgångar och skriva ut dollar, och därmed förändra penningpolitiken och öka refinansieringsräntorna, som nu är 0,25%.

På grund av att DXY-indexet faller till de förväntade varumärkena har Bitcoin inget annat val att växa. Därför måste dina händer vara stabila och på pulsen innan detta händer.

Börsvärde

I kryptovaluta fungerar marknadsvärde som en indikator som starkt relaterar till Bitcoin.

Kartorna som visar börsvärde målar dock en teknisk bild som ibland inte kan låsas upp eller ses på ett kryptovalutadiagram. Detta beror på att dessa kryptovalutadiagram kan vara omedvetna om de små rörelserna i förhållande till valutadominans, och detta är en av indikatorerna som ofta utlöses.

Därför är en professionell förståelse för börsvärde en nödvändighet för att få in vinster med kryptovaluta. För närvarande, även om bilden beror på dollarindex, DXY, är dominansen högre, vilket skapar utrymme för tillväxt tillsammans med korrigerande rörelser.

Packa upp det

Socioekonomiska faktorer påverkar främst trenderna i kryptovaluta. Bitcoinsmarknaden är faktiskt väldigt ömtålig och allt kan hända. Du kan vakna i morgon med nyheter om upplösningen av en eller flera av de flera kryptovalutorna på marknaden, så vad händer med Bitcoin då?

Med rikedom av erfarenhet, expertis och framsynthet om kryptovalutatrender och diagramrörelser kan Freeekonomist hjälpa dig att säkra dina investeringar, erbjuder ovärderlig information baserat på indikatorerna och informera dig om när du ska hålla, köpa, handla eller sälja kryptovaluta. För att få tillgång till denna rikedom av kunskap behöver du bara prenumerera på YouTube-kanalen på Freeekonomist.Source link