SuperFarms NFT-lantbruksfunktion för flera ändamål går live

Av | juni 2, 2021


Ansvarsfriskrivning: Avsnittet Industry Talk innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

SuperFarm

I en spännande uppdatering för NFT och digitala tillgångar i stort, Superfarm, ett kedjekopplat DeFi-protokoll som erbjuder enkla, tillgängliga och innovativa sätt att skapa, odla och sälja NFT: er, har meddelat att NFT-lantbruksfunktionen blir live-live.

Med lanseringen av denna funktion kan $ SUPER-innehavare och partnerprojekt i protokollet utnyttja sina innehav på ett icke-inflationärt sätt. $ SUPER är Superfarms verktygstecken som deltagarna använder för styrning, avgifter, insatser och NFT-droppar. Sedan protokollet lanserades den 31 mars 2021 ses tillägget av denna kärnfunktionalitet som den viktigaste inkluderingen i Superfarms resa.

Introduktion av en ny era av värde och nytta

Lanseringen av SuperFarms anspråksportal och native launchpad SuperStarter föregick lanseringen av NFT-gruvfunktionen, vilket visar SuperFarms engagemang och flit i att leverera en robust och omfattande produktsvit i vanliga faser.

Tillägget av NFT-gruvfunktionen är inte viktigt enbart för att den stimulerar tokeninnehavarna. Det är också ett viktigt steg för hela protokollets ekosystem eftersom det tillåter SuperFarms partnerprojekt att använda protokollet på ett ömsesidigt fördelaktigt sätt.

Den växande betydelsen av NFT i DeFi-ekosystemet

DeFi-protokoll och NFT som en del av DeFi-ekosystemet har ökat betydligt under en tid. Enligt de senaste tillgängliga siffrorna för första kvartalet 2021 växte AUM eller värdet på tillgångar som förvaltas av DeFi-applikationer från 20 till 50 miljarder USD, en tillväxt på 150%. Den främsta drivkraften bakom den enorma tillväxten av DeFi har varit tillväxten i NFT. Under denna period registrerade NFT-industrin en ökning med mer än 25 gånger i handelsvolym och värderingar över 2 miljarder USD för vissa marknadsplatser.

SuperFarm utforskar synergin mellan DeFi och NFT för att få ut det mesta av kombinationen av dessa två. NFT-jordbruksbestämningen skyddar $ SUPER-innehavare från att “bli uppblåsta”. Eftersom odlade NFT kan ha vilken form eller form som helst, kommer projekten att få gott om möjligheter att fortsätta lägga till unika NFT-egenskaper och nytta. NFT-jordbruksbestämmelsen kommer också att hjälpa partnerprojekt och samarbetspartners att få in en spelaspekt.

Hur odlar jag NFT?

SuperFarm NFT-jordbruksprocessen är enkel och bekväm. Användare kommer att sätta sina $ SUPER-token och tjäna poäng block-för-block-basis beroende på deras proportionella andel av den totala poolen. De kan lösa in dessa poäng för SuperFarm Genesis-serien NFT. Dessa NFT: er kommer med många verktyg. Det tillåter till exempel prioriterad åtkomst till droppar.

De inhemska NFT: erna inom EllioTrades- eller SuperFarm-samlingen kan låsa upp objekt i uppslukande AAA-videospel. Plånböcker med SuperFarm-inbyggda NFT-skivor får första chansen att prägla några av de mest spännande NFT-skivorna på plattformen. NFT-innehavarna kvalificerar sig också för Super Airdrops och exklusiva NFT-pooler för superinnehavare. Dessa NFT-enheter kommer också att ha ett speciellt verktyg i spelet i kommande SUPERVERSE-spel. Även om du inte löser in alla poäng på en gång – kommer de att ha ytterligare nytta i framtiden.

Det finns fyra karaktärskategorier i Genesis-serien för jordbruk: legendariska, episka, sällsynta och vanliga. Antalet totala NFT varierar mellan 25 och 2500, beroende på vilken typ av karaktär du väljer. I samarbete med flera partners har SuperFarm planer på att förbättra sina NFT-jordbruksfunktioner till något mer fördjupande och samarbetsvilligt under de kommande dagarna.Source link