Super Bowl Champion Gronk är inställd på att auktionera sin egen NFT-samling

Av | mars 9, 2021


Super Bowl Champion Gronk är inställd på att auktionera sin egen NFT-samling 101
Källa: Rob Gronkowski

Och den icke-fungibla token (NFT) -galen fortsätter och får mer ånga för varje dag som går. Idag tillkännagav den amerikanska Super Bowl-mästaren Rob Gronkowski, aka Gronk, lanseringen av sin egen NFT-samling till minne av hans fyra Super Bowl-vinster.

Den amerikanska fotbollens slut för Tampa Bay Buccaneers av National Football League (NFL) är fyra gånger Super Bowl-mästare. Efter den senaste Super Bowl-segern tillkännagav Gronk sin Championship Series NFT Collection präglad på Ethereum (ETH) blockchain.

För detta ändamål samarbetade han med en digital marknadsplats för kryptosamlar, Öppet hav.

“Med den snabba framgången för NFT: s över plattformar som NBA Topshop och Opensea, jag ville ta affären i mina egna händer och vara den första professionella idrottaren som lanserade min egen NFT-samling, “sa Gronkowski i ett mejlmeddelande. Han tillade att fansen nu kommer att kunna få” en bit av och dela dessa ikoniska Super Bowl-ögonblick med honom i digitalt format.

OpenSea Chief Technology Officer Alex Atallah sa att Gronks erbjudande är det första i sitt slag på denna plattform, och att försäljningen kommer att vara en del av OpenSea Drops, vilket är ett nytt initiativ som syftar till att lyfta fram “exceptionellt innehåll i det växande NFT-utrymmet.”

I pressmeddelandet uppgavs att korten skapades av bildkonststudion Black Madre, vars webbplats listar ett antal större företag som kunder, till exempel Samsung, Netflix, Nike, Krypa in, Coca Cola, och andra.

Fem olika handelskort kommer att finnas tillgängliga i samlingen. Varje kort i serien är “certifierat av Gronk och genererat på Ethereum blockchain, så det finns bevisbar brist”, sade utgåvan och tillade att “extremt unikt för NFT-marknaden, varje kort är digitalt handtecknat av Gronk och individuellt numrerat . “

De fem korten består av handritad originalkonst och är begränsad till 87 utgåvor av vardera, förutom den femte, som är begränsad till en upplaga. De firar:

  • 2014-2015 Super Bowl XLIX Championship;
  • 2016-2017 Super Bowl LI Championship;
  • 2018-2019 Super Bowl LIII Championship;
  • 2020-2021 Super Bowl LV Championship;
  • alla fyra Super Bowl-mästerskapen – Refractor Card för karriärhöjdpunkt.

Den högsta budgivaren på 1-av-1-karriärhöjdpunkten Refractor Card NFT kommer också att få möjlighet att träffa Gronk personligen och delta i ett spel som sin gäst, säger pressmeddelandet.

Gronks NFTs kommer att vara tillgängliga för auktion i 48 timmar på GRONKNFT.com, från 11 mars till 13 mars. Auktionen accepterar endast betalning i ETH och accepterar inte kreditkort. Det kräver också att användare ställer in ett OpenSea-konto och en MetaMask plånbok.
___

Läs mer:
– Justin Sun, Sina Estavi & Co Race för att köpa NFT av Jack Dorsey första tweet
– Tänk på dessa juridiska frågor innan du spenderar miljoner på NFT
– NFT överträffar Litecoin, Bitcoin Cash och XRP på Google
– Grimes och Paris Hilton går full NFT – Men vissa varnar för problem framåt
– Kontrollera dessa 4 Gör dina egna NFT-plattformar
– Icke-fungible 2021: Förbered dina NFT: er för deFi, staking och delning
– ‘Traditionell’ konst vs. kryptokonst: hur man värdesätter det
– NFT: Kan Burning A Banksy göra det mer värdefullt?Source link