Studentmynt lever nu på bästa kryptobörser Bithumb, KuCoin

Av | maj 13, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Studentmynt

Den första pedagogiska token i historien som heter Studentmynt (STC) har skapats vid världens bästa universitet för den enorma akademiska tokeniseringen som redan stöds av över 500 universitet.

Nyligen har STC-plattformen avslutat sin ICO, dock 9 dagar före det planerade datumet. Detta beror på att de sålde alla sina 5 miljoner tokens dedikerade till deras Launchpad. Mer än 2,4 miljoner, 1,6 miljoner och 800 miljarder tokens för utveckling, marknadsföring och distribution plånbok.

studentmynt

Distribution av STC-token (Källa: Vitt papper)

Plattformen består av många produkter för användarna. För det första är STC-plånboken en säker digital plånbok. Användare kan dock komma åt plånboken efter registrering. Dessutom kan användare få tillkännagivanden och nyheter om plattformen. De veckovisa insikterna gör det också möjligt för användare att se antalet STC-användare.

Ännu mer, Smart Marketing Token (SMT) är den första token som symboliserar på STC-börsen. SMT kommer att hjälpa till att främja tokens på STC-plattformen genom vissa marknadsföringsstrategier. Dessutom kan STC-användare också spela sina tokens som kommer att finnas tillgängliga i slutet av maj. Dessutom är STC-omröstning tillgänglig för att rösta för framtida utveckling av projektet.

Studentmynt

STC Röstning

Vad är mer, STC-terminal kommer att finnas tillgängligt i slutet av juli. Genom denna terminal kan användare utveckla sina egna tokens. Till detta kommer STC-börsen att finnas tillgänglig under tredje kvartalet 2021. Plattformsapplikationen finns nu tillgänglig på Google play lagra och App Store. Det finns över 80 000 nedladdningar av användare.

Låt oss nu diskutera djupt om utbyteslistan över Student Coin (STC) -token.

STC-lista över de bästa kryptobörserna

Många undrar hur man får denna STC-token. Detta är enkelt, användare kan få token från de bästa kryptobörserna, nämligen Uniswap, Waves Exchange, Bithumb Global och CoinTiger. Nyligen noterade STC-token på KuCoin-börsen den 9 maj 2021.

studentmynt

STC Exchange Listing (Källa: Coinranking)

Alla användare kan sätta in, ta ut, köpa och sälja STC-tokens genom ovanstående kryptovalutabörser. Som visas i tabellen ovan varierar priset på STC från en börs till en annan.

Enligt CoinMarketCap, är STC-priset 0,04076 USD med en handelsvolym dygnet runt på över 1,35 miljoner USD, i skrivande stund.

studentmynt

STC-prisdiagram (Källa: CoinMarketCap)

Dessutom planerar plattformen att lista token i andra toppbörser, nämligen Coinsbit den 12 maj P2PB2B den 13 maj ProBitoch Bitcoin.com den 15 maj. Dessutom kommer token snart att listas på HitBTC, Changelly, Changelly Pro, CrossTower och Bequant.

Snabb bakgrund

Wojciech Podobas är VD och grundare av Studentmynt som har skrivit två böcker. Dessutom är Daniel Bihun CMO som ansvarar för att hantera marknadsföring av STC. Företagets CTO är Cezary Tabota, en kryptoentusiast som har erfarenhet av att hantera utvecklare.

Företaget består också av studenter från andra universitet och länder som Harvard University eller NYU. Vidare består rådgivningsgruppen av Andrzej Kusmierz, Karolina Marzantowicz och många fler.

Att veta mer: https://docs.studentcoin.org/team-documentation/advisory-board

Nedan är färdplanen för Student Coin-plattformen:

studentmynt

Färdplan för studentmynt (källa: Hemsida)

Med de senaste uppgraderingarna, noteringen och utvecklingen inom plattformen kan STC nå stora höjder. Plattformen har också många kommande planer, vilket gör att det blir ett bättre och bra företag i kryptovärlden.

Användare kan köpa STC-token via Student Coin-webbplatsen: https://studentcoin.app/. Detta är särskilt det enklaste sättet att köpa STC-tokens. Snart kommer plattformen att uppdateras på alla börser och lägga till andra betalningsalternativ för användare snart.

Source link