StormGain Nivåer Crypto Mining Playing Field till miljarder smarttelefonanvändare

Av | juni 22, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

StormGain

Begreppet kryptovalutautvinning har en något negativ förklaring till det idag. Många människor ser det som slöseri med el eftersom det kräver dedikerad och dyr hårdvara. Men tänk om det inte längre var fallet, och vem som helst kunde bryta kryptovaluta med sin smartphone?

Lika gruvmöjligheter för alla med StormGain

I det nuvarande kryptogruvlandskapet finns det en ojämlikhet som väntar på att lösas. Antag att man inte har tillgång till billig / förnybar el eller ekonomin för investeringar i förväg för gruvdrift. I så fall blir det inte lätt att spela någon meningsfull roll i denna bransch. Denna “skeva” natur av kryptovalutautvinning är ett problem som verkar växa större över tiden. Tiden har kommit att introducera en lösning som gör kryptogruva mer tillgänglig och tilltalande för miljarder smarttelefonanvändare där ute.

Molnbrytning ökar snabbt grepp i detta branschsegment. Inte nödvändigtvis molngruva på det sätt som de flesta tror, ​​utan snarare genom att utnyttja smarttelefonernas kraft. StormGains lösning gör det enkelt och lättillgängligt att våga sig på kryptovalutautvinning. Det finns ingen anledning att oroa sig för logistik, hårdvara, el eller något annat. Istället är det helt mobilbaserat, vilket har potential att bemyndiga miljarder människor.

Ett hinder att övervinna är molngruvsbranschens brist på öppenhet och korrekthet. Som ett resultat hävdar många leverantörer att de erbjuder höga avkastningar men kan inte uppfylla förväntningarna. Genom sin mobilbaserade molnbrytningslösning låter StormGain användare bryta kryptotillgångar direkt. Genom att ansluta till fjärrmolnservrar förblir en riskfri och praktisk gruvlösning oöverträffad av andra leverantörer på marknaden idag.

Att få tillgång till StormGains lösning är möjlig via en smartphone eller stationär dator. Registreringsprocessen är snabb, enkel och utan onödiga klockor och visselpipor. Med potentiella intäkter så höga som 0,0318 BTC per dag – motsvarande 1275 USD – är det viktigt att göra denna process så enkel som möjligt. När ett konto har bekräftats kan användarna bryta Bitcoin direkt. StormGains gruvlösning har ingen inverkan på smarttelefonens prestanda, vilket skapar en problemfri upplevelse.

För att användare ska kunna ta ut och byta ut sina kryptotillgångar via StormGain måste de uppfylla $ 10 USDT vinsttröskel. Det är inte möjligt att ta ut intäkter utan att först handla, men man kan när som helst flytta all vinst som genereras genom handel från sitt konto utan begränsningar. Det finns ingen provision för handel och utbyte för alla användare. Dessutom tillhandahåller plattformen alla standard- och avancerade instrument, inklusive fiat-baserad inköp av kryptotillgångar.

Inget av detta skulle vara möjligt utan starka partnerskap. StormGain arbetar med Blockchain Association inom Financial Commission, fotbollsklubben SS Lazio och många andra. Som ett resultat har handelsprodukten överträffat en 30-dagars volym på 6 miljarder USD, med tillstånd av tiotusentals globala handlare. StormGain är också den bästa ränteleverantören för kryptohandlare av CoinMarketCap, vilket ytterligare förbättrar projektets marknadsposition.

En spännande aspekt av Stormgain är hur dess gruvbelöningar beräknas. Genom att direkt koppla belöningar till en användares handelsvolym skapas en spännande korrelation. De som handlar mer volym kan tjäna bättre belöningar från gruvdrift. Att vara aktiv på plattformen kan väsentligt påverka ens vinstpotential, antingen som näringsidkare, gruvarbetare eller båda. Att öka sin handelsvolym och gruvhastighet är relativt lätt, eftersom det är möjligt att handla med upp till 200 gånger hävstång.

Som en extra funktion kan handlare använda kryptovalutahandelssignaler. Med lönsamhets- och sannolikhetssignaler kan handlare fatta välutbildade beslut om vilka signaler som ska följas. Varje handelssignal har Stop Loss and Take Profit-optioner och Increations och Auto-Increations-alternativ för att förbättra sin marknadsposition om trenden är gynnsam. Användare kan också planera sina affärer genom den infödda Telegram-botten.

Om StormGain

Som en del av dess tjänster StormGains molntjänst tar effektivt bort alla inträdeshinder till gruvmarknaden. Följaktligen finns det inte längre ett behov av att investera i dyra gruvchips som tar plats, gör buller och förbrukar el. Kontraktspriserna är i sig små, så pågående investeringar kan översättas till betydande vinster på lång sikt. Eftersom bitcoin-gruvtjänsten är lätt tillgänglig via molnet, kan det inte bli enklare att komma åt den via stationära och mobila enheter utan hårdvara och tidsinvesteringar inblandade.Source link