Stormgain, den prisbelönta plattformen som alltid ser framåt

Av | juli 7, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Stormgain

StormGainallt-i-ett-kryptoplattformen som de definierar sig själva och för närvarande tilldelas som bästa kryptovalutamäklare av Ultimate Fintech Awards 2021 och tillgänglig i mer än 100 länder, erbjuder flera unika fördelar för sina kunder som har handlat sedan dess utseende 2019 , och det har positionerat det bland de bästa kryptomäklarna idag.

StormGain erbjuder dig fullständig tjänst i krypto; Det är en kraftfull och intuitiv plattform som ger dig möjlighet att köpa, sälja, byta, handla, hodl, mina och lära sig krypto.

Men låt oss ta en djupare titt på vad denna plattform levererar. Om du är en ny användare är registreringen snabb och okomplicerad, förutom att det erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ för att lägga till tillgången som du föredrar till din portfölj i ett hjärtslag, tar det inte mer än 5 minuter att gå in på kryptomarknaden .

StormGain också erbjudanden de mest populära tillgångarna som Bitcoin, Litecoin och Ethereum men lägger ständigt till alternativ så att du kan diversifiera din portfölj. Det har varit fallet med den senaste boom av “meme” -mynt som SHIB, DOGE, ICP, AMC, GME, TLRY och andra altcoins som har sprängt in på marknaden och erbjuder handlare möjligheter. Och du kan handla allt detta utan att debiteras en provision eftersom det ger sina användare “Profit Share” som tar provision endast om operationen lyckas, en viktig funktion när du handlar.

Några andra funktioner som erbjuds av denna plattform är dess ökning med upp till x300-hävstång som gör att du kan få medel för handel och öka din ordervolym med den högsta hävstången på marknaden, vilket kan öka dina vinster snabbt och även risken. Ändå är det ett kort som vissa handlare gillar att ha till sitt förfogande. StormGains plattform tillhandahåller också nio plånböcker med flera valutor som gör det möjligt för dig att lagra din krypto under marknadsledande säkerhetsprotokoll, förutom att du enkelt kan ta ut dina pengar och undvika långa och besvärliga processer.

StormGain har också en Lojalitetsprogram, som består av 7 nivåer från Standard till VIP 3 med olika fördelar för var och en av dem, från kryptogruvhastighet, årlig ränta, insättningsbonus eller valutakommission, särskilt för dem som letar efter en långsiktig relation med en plattform som har visat att ständigt utvecklas. Dessutom, när det gäller bonusar, har StormGain sitt “Refer a Friend” -program, och deltagare får 15% av sina remisser dras tillbaka USDT bryts med den gratis BTC-gruvarbetaren.

Om det fortfarande finns saker du inte vet om kryptovärlden, oroa dig inte, StormGain har täckt dig, eftersom det erbjuder gratis utbildning, videohandledning, ständiga uppdateringar och nyheter så att du bättre kan förstå hur plattformen fungerar inklusive krypto marknadsföra.

Utan tvekan är Stomgain en plattform som erbjuder allt du behöver för att tjäna i krypto och uppdateras ständigt för att möta sina kunders behov och den snabba kryptovärlden. Så ta steget och börja din resa som näringsidkare med en allt-i-ett-kryptoplattform. Och du kan göra det utan rädsla med deras 50 000 USDT-demo-konto innan du börjar handla på ditt live-konto. Registrera dig och öppna ditt konto idag på www.stormgain.com

SPECIALERBJUDANDE
Gör en lägsta insättning på 100 USD och få en 25 USD bonus.Source link