SplytCore-lista på AscendEX

Av | maj 6, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

SplytCore

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av SplytCore Token (SHOPX) under paret USDT / SHOPX den 6 maj kl 13:00 UTC.

SplytCore är ett NFT-verktyg för e-handel, skapat 2017. De konceptualiserade NFT-idén innan NFT-communityn formellt antog ERC-721-standarden. SplytCore presenterar en modell för ett decentraliserat e-handelsekosystem som regleras av systemets interna mekanismer och styrs av konsensus. SplytCore skiljer sig från konkurrensen genom att bygga ut teknik som integreras med annan infrastruktur och system. De ber inte företag att gå bort från sina befintliga e-handelsbutiker och interna strukturer. De bygger appar för att plugga in i de befintliga strukturerna.

Deras eNFT kan skapas med varumärkenas befintliga SKU: er och metadata så att alla märken kan ha sina egna unika identifierare. ENFT universaliserar identitets- och äkthetsprocessen för att effektivisera upplevelsen för både konsumenter och varumärken. Detta gör det möjligt för dem att anta en mycket progressiv teknik utan komplikationer och utan att behöva förstå djupet på tekniken på hög nivå.

Den ursprungliga token SHOPX är utformad för att gynna både köpare och säljare i e-handeln. Säljare kan lista produkter till salu och mynta eNFT som betalas med SHOPX. SHOPX representerar försäljningskraft som i sin tur kommer att öka varumärkets intäkter till lägre CAC-kostnad. Att hålla SHOPX låser upp belöningar för köpare och detaljister, inklusive en procentandel tillbaka i shoppingbelöningar. SHOPX används också för plattformarna Defi och skiljedom, bland andra viktiga funktioner och användbarhet inom ekosystemet.

SplytCore har etablerat omfattande community- och konsumentfokuserade verktygssamarbeten. Från och med nästa månad kan användare sätta SHOPX mot sina favoritmärkesprofiler för att tjäna mer SHOPX, låsa upp belöningar och rabatter hos dessa märken och få exklusiv tillgång till produktfall innan någon annan. SHOPX är en e-handel token med verktyg på hög nivå.

Om AscendEX

Ursprungligen grundades 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande krypto- och digital tillgångsfinansiell plattform som tillgodoser både professionella och detaljhandelshandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en konsekvent källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om Snowswap

SplytCore är ett NFT-verktyg för e-handel, skapat 2017. SplyCore presenterar en modell för ett decentraliserat e-handelsekosystem som regleras av systemets interna mekanismer och styrs av konsensus. SplytCore-teamet har en heltäckande bakgrund inom försörjningskedjan, e-handel och blockchain, som informerar en hög nivå förståelse för behoven hos e-handel idag och imorgon.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://www.splytcore.org/index.html
Twitter: https://twitter.com/splytcore
Telegram: https://t.me/splytcore

Source link