Spara på Crypto-transaktioner med CryptX Wallet

Av | juni 1, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

CryptX

Driver du kryptominoter eller driver du ett företag som accepterar kryptos för betalning? I så fall har du säkert sett hur stigande transaktionsavgifter äter bort dina vinster.

CryptX plånbok har flera funktioner som gör det ännu enklare och effektivare att bedriva affärer med kryptobetalningar. Dessa funktioner är särskilt användbara för kunder som driver ATM-nätverk och behöver kunna bearbeta flera transaktioner snabbt för att upprätthålla likviditeten.

Transaktionsbatchning tillåter att flera transaktioner skickas med en transaktionsavgift. Denna funktion är för närvarande tillgänglig för Allmänna byte och Genesis Coin operatörer och rullas ut även till andra bankomater. Du kan enkelt gruppera dina transaktioner under ett ID, spara plats på blockchain och sänka kostnaden.

CryptX

Därefter kan du dra nytta av Anpassade transaktionsavgifter. Denna funktion låter dig ställa in satoshi per byte-kostnad och justera transaktionens hastighet därefter.

CryptX

Genom att spåra ofullständig Transaktionsförsök, har du möjlighet att redigera, avbryta och försöka vänta på transaktioner och hålla dig kontroll över dina kryptorörelser. Du kan också spåra problem med återkommande och automatiserade transaktioner för att lösa dem snabbt.

CryptX

Slutligen, använd Hantera osynt avsnitt för att enkelt konsolidera, sopa och fläta ut dina outnyttjade transaktionsutgångar (UTXO).

CryptX

Att hålla ett öga på den flyktiga kryptomarknaden kan vara ett heltidsjobb, men med CryptX Wallet kan alla dessa saker automatiseras och bekvämt schemaläggas för att optimera ditt företags inkomstflöde.Source link