Spara datumet för lanseringen av Alium Art Marketplace i juni 2021

Av | juni 15, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Alium Art

Med tanke på att NFT-marknaden växer snabbt blev behovet av en pålitlig och effektiv marknad uppenbar. Trots flera plattformar för NFT-utbyte tycker vissa användare att dessa tjänster är för dyra och saknar differentiering när det gäller konst och samlingar. Utvecklarna av Alium Art kände igen den befintliga efterfrågan på NFT-marknaden och skapade en marknadsplats som svarar på behoven hos konstsamlare och skapare av Internet.

De Alium Art marknadsplatsen kommer att lanseras den 15 juni och förväntas bli en banbrytande tjänst för NFT-sektorn. Plattformen representerar en NFT-marknadsplats med flera kedjor och kommer att erbjuda det finaste urvalet av värdefulla funktioner på marknaden. Huvudskillnaden, som gör att Alium sticker ut från sina konkurrenter, är deras konstcentrerade utvecklingsfilosofi. Medan andra lösningar skapas av Crypto Geeks och saknar huvudpunkten – själva konsten, överraskar denna marknad positivt med sina samlingar av digitalt hantverk. Utvecklarna lämnade inte skaparna åt sidan och kom med en lista över fördelar för att underlätta deras engagemang på marknaden, inklusive exklusiva droppar, anpassning av gallerier, innehållsfiltrering baserat på kategorier och kontoverifiering. Skapare av digital konst kommer också att kunna justera sina royalties, vilket innebär att de kan bestämma hur stor vinstprocent de får varje gång deras NFT säljs på sekundärmarknaden.

Dessutom strävar företaget efter att upprätthålla en mycket avancerad teknisk nivå på sin NFT-marknad, eftersom de integrerade Binance Smart Chain för att underlätta snabbare transaktioner med smarta kontrakt. Alium placerar säkerheten för sina kunder över sina prioriteringar och tillhandahåller därför Secure Private Blockchain för personuppgifter. Var noga med att få den mest tekniskt avancerade tjänsten och håll din information säker när du använder Alium Art marknadsplats.

Marknadsplatsen förväntas starta den 15 juni. Företaget Alium Finance hade redan meddelat sin avsikt att utöka utbudet av erbjudna funktioner och arbetar med sin utveckling. Några av de mest efterlängtade funktionerna är VR / AR Galleries integration, välgörenhetsauktioner, multi-blockchain och många andra. Det är också en tävling för begåvade NFT-skapare med en prispott på $ 15 000! Håll koll på lanseringen av Alium Art-marknaden!

Länkar

https://t.me/aliumswap_official
https://twitter.com/AliumSwap
https://aliumswap.medium.com
https://t.me/aliumartnews

Source link