SOLV lanserar ”Seahorse” -initiativet som gör det möjligt för projekt att hantera allokeringar

Av | juli 7, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Seahorse Initiative

28 juni 2021 – Singapore

Solv Protocol, en pionjär inom finansiella NFT, öppnar ett nytt initiativ som är utformat för att locka projekt att utfärda och hantera sina tilldelningar i form av Solv “Vouchers” på sin plattform för sekundära marknader. Till att börja med kan användare köpa eller sälja dem direkt på solv.finans eller på Öppet hav. Dessutom kan kupongerna användas som säkerhet att låna mot NFTfi.

Projekt kan använda dessa kuponger som en form av insamling. Genom att utfärda tilldelningar i form av kuponger kan projekt behålla full kontroll över utgivningsplanen och -läget, vilket hjälper till att stabilisera tokenpriset från krasch på sekundärmarknaden, eftersom tokens kommer att vara låsta som tilldelningar i form av kuponger. På detta sätt kommer värdet av tokens att visas som en NFT i kupongen, som också kan användas som en form av säkerhet att låna mot utan att någon åtgärd påverkar det totala marknadsutbudet.

Ryan Chow, grundare av Solv Protocol, säger: ”Vi tror att detta kommer att låsa upp en oändlig mängd möjligheter för projekt, till exempel att kunna samla in offentliga insamlingar före tokenlanseringen. Tidiga teammedlemmar och investerare kan också använda den för att få likviditet i en nyp om det behövs. ”

När de ansluter sig till Seahorse-initiativet får projekt tillgång till de tusentals marknadsaktörer som redan är uppställda på Solv-plattformen och väntar på att köpa tilldelningar i form av kuponger. Detta kommer att frigöra en betydande mängd kapitalprojekt som sedan kan investera i marknadsföring, utveckling eller tillväxt!

Uppskattade projekt inklusive DODO, Parsiq, Bounce, NAOS Finance, Prometeus, Bella, Ankr, Saffron Finance, Impossible Finance, Taker Protocol och XCarnival har varit de första att gå med i ”Seahorse Initiative”!

För alla projekt som är intresserade av att gå med i Seahorse-programmet och utfärda tilldelningar i form av kuponger, gå till solv.finans och registrera dig på vitlistan! För mer information vänligen kontakta [email protected]

Om Solv Protocol
Solv är en pionjär i världen av Financial NFT och DeFi. Det gör det genom att ha designat och skapat en ny ERC-tokenstandard känd som en mångsidig icke-fungibel token (vNFT) som både är tillräckligt flexibel som ERC-20, men också icke-fungibel som ERC-721, vilket gör den till en halv -fungibel tillgång. Den första vNFT-tokenprodukten skapades i form av en Solv Voucher, utformad för att användas i form av allokeringar för att ge bredare tillgång till privat försäljning samtidigt som det genererade välbehövlig likviditet för projekt eller investerare.Source link