SOLANAX privat försäljning – världens snabbaste cross-chain DEX på blockchain

Av | juni 21, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Solanax

Kryptovalutavärlden bombarderas med ett ständigt ökande antal kryptomynt eller token varannan dag. Det är svårt för kryptoinvesterare att hålla koll på alla och välja den bästa. Om du fortfarande är obeslutsam, här är din chans att investera i privat försäljning av Solanax.

De Solanax Plattform

Boomen på kryptovalutamarknaden har fått folk att undra över de långsiktiga tillväxtutsikterna och vilken kryptovaluta de ska investera i. Solanax är en automatiserad marknadsförare (AMM) baserad på Solana blockchain, som är inställd på att vara en spelväxlare i kryptovalutavärlden. Oroa dig inte om du inte har tagit händerna på det, eftersom du inte har missat investeringsmöjligheten ännu, med tanke på att deras privata försäljning fortfarande pågår!

Varför ska man delta och vad är fördelarna?

Efter att ha analyserat sitt team av proffs, whitepapers, deras projektplaner och unika plattformsfunktioner, råder det ingen tvekan om att när plattformen är igång i full gång kommer det utan tvekan att förändra sättet som människor gör idag med sitt enkla gränssnitt allmänheten att handla med en rekordhög blockchainhastighet och lägre gasavgifter.

Fördelar

  • Det finns inga tidskrävande processer eller mellanhänder.
  • Det erbjuder ett mycket enkelt gränssnitt och lägre gasavgifter samtidigt som transaktionerna initieras.
  • Solanax ökar blockchainhastigheten och gör det bekvämare att transakera än sina kamrater på kryptovalutamarknaden.
  • Eftersom Solanax baseras på Solanas verifieringskoncept i stället för ett Proof-of-Work-system (som Ethereums), kommer det att göra det möjligt för användare att utnyttja Solanax fenomenala transaktionsfunktioner (Solanax för att hantera tusentals transaktioner på en sekund som jämfört med Ethereums 15).
  • Den viktigaste delen är att medan Solanax påskyndar blockchain-transaktioner och sänker gaspriserna, kompromissar det inte med säkerhetsaspekten.

Missa inte den pågående privata försäljningen av Solanax!

Solana blockchain är väsentligt snabbare jämfört med sina kollegor, och den pågående privata försäljningen är en möjlighet för kryptoentusiaster och investerare att delta i detta spelväxlingsperspektiv.

Den privata försäljningen pågår fortfarande till fredagen den 25 juni!

Totalt utbud: 80 000 000 SÅLDE poletter

Det kommer vara 20 miljoner SÅLDE poletter distribuerade före CEX-listan.

Privat försäljning: Totalt tillgängligt tokenutbud – 10.000.000 SÅLD
Period: Från 06/06/2021 till 25/06/2021
Token Prisperiod: 0,1 USD med intjänandeperiod för 3 månader
Token Pris 0,15 USD utan intjänandeperiod
Inledande utbyteserbjudande: Totalt tillgängligt utbud – 10.000.000 SÅLD

Du kan kontakta deras säljare på [email protected] för hjälp med eventuella frågor du har.

Slutord

Solanax syftar till att revolutionera DeFi-utbytesnätverket och förbättra effektivitetsnivåerna till nya toppar. I takt med att DeFi blir populärare finns det ett brådskande behov för industrin att se bortom de äldre kryptovalutaplattformarna som Bitcoin och Ethereum. Den tröga transaktionshastigheten är en av de främsta anledningarna till att Solanax inte föredrar de Ethereum-liknande plattformarna. Dessutom är Solanax, med sin höga blockchain-hastighet, enkla gränssnitt och låga gasavgifter, verkligen en spelväxlare för kryptoentusiaster, och Solanax pågående privata försäljning utgör den perfekta investeringsmöjligheten för investerare.Source link