Solanax: Omdefiniera DeFi-sektorn

Av | juni 14, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Solanax

DeFi-sektorn har genomgått något av de senaste åren. Framstegen inom blockchain-teknik och en global misstro mot det traditionella banksystemet har inneburit att den decentraliserade finanssektorn, enligt Statista, hade mer än 80 miljarder USD krypto låst in under maj 2021, ett stort steg från de 15 miljarder USD som var låst in i december 2020, för bara sex månader sedan.

Det är ingen slump att DeFi har ökat i takt med kryptoboom. Fler och fler människor, finansiella institutioner och till och med regeringar har gått med i DeFi-utvecklingen, med El Salvador som senast blev det första landet som antog Bitcoin som lagligt betalningsmedel.

Den blomstrande DeFi fortsätter att se innovationer och nya projekt som gör transaktioner snabbare, billigare och mer tillgängliga. Ett sådant projekt är Solanax.

Solanax är en spännande ny decentraliserad blockchain-baserad automatiserad marknadsförare (AMM) byggd på det innovativa Solana-protokollet. Dess vision är att ta DeFi till nya nivåer genom att erbjuda det snabbaste, billigaste decentraliserade utbytet utan behov av någon tredje parts inblandning, vilket säkerställer att användare i Solanax-ekosystemet kan handla utan censur eller riskera att förlora ägandet av sina tillgångar.

Solana-effekten

Solanax lyckas tillhandahålla lösningen på befintliga problem kring DeFi. Alla vet att Ethereums huvudsakliga nät-proof-of-work-konsensus (PoW) har stora designfel. Det är långsamt, svårt att skala och transaktionsavgifter är dyra.

För att åtgärda dessa problem valdes Solana som den underliggande blockkedjan. Solana är det snabbast växande ekosystemet i kryptovärlden 2021. Med förmågan att tillhandahålla otroliga 50000 transaktioner per sekund möjliggör denna tillståndlösa, högpresterande blockchain baserad på Proof of History (PoH) billiga och snabba transaktioner som ingen annan.

Inga fler höga avgifter för gas – Genom att använda Solana erbjuder Solanax-plattformen nästan noll avgifter för att tillhandahålla likviditet till en AMM-pool, odla LP-token och skörda belöningarna.

Inga fler likviditetsproblem – Eftersom likviditetsleverantörer föredrar en börs framför en annan behöver handlare inte betala för någon glidning på DEX, med sin begränsade likviditet.

Begränsa beställningar – Regelbundna AMM: er låter dig ange antalet token som ska handlas och mängden slippage. Men om villkoren inte är uppfyllda slösas order och gasavgift snarare än att vänta på att en transaktion ska fortsätta.

Och om någon var i tvivel om Solanas långsiktiga lönsamhet, måste man bara titta på 314 miljoner USD investerade i Solanas senaste finansieringsrunda som leddes av Andreessen Horowitz, ett av Silicon Valley mest framstående riskkapitalföretag, och Polychain Capital, en krypto hedgefond som också gör investeringar i VC-stil. Detta var kryptovärlden som sa att de tror på Solana, vilket ger en välbakad nick till dess långsiktiga framgång och tron ​​att Solana allmänt förväntas etablera den nya kryptostandarden för DEX-plattformar.

Solanax ekosystem

Även om det fortfarande är mycket tidigt finns det en tydlig färdplan och projektmål för Solanax. Inom Solanax Ecosystem finns det mer än bara en blixtsnabb och billig DEX.

Likviditetsleverantörer uppmuntras att tillhandahålla likviditet till lågvolymstillgångar för högre
belöningar, eftersom de får en andel i direkt proportion till volymen de ger till poolen. DEX-avgiftsfördelningen är 0,3% för tagaren och 0,2% för tillverkaren.

Solanax, förutom att tillhandahålla det snabbaste DeFi-protokollet som presenterar AMM och DEX, använder en maskhålbro för att få tillgång till alla kryptotillgångar som genereras i Ethereum-nätverket. kedjor som den överbryggar.

Solanax är verkligen decentraliserat. Alla vårdnadshavare utför samma beräkning när de observerar en onchain-händelse och undertecknar ett så kallat Validator Action Approval (VAA). Om en 2/3 + majoritet av alla skyddsnoder observerar och undertecknar samma händelse med sina individuella nycklar, valideras den automatiskt av maskhålsavtalen på alla kedjor och utlöser en mynta / brännskada.

En Solana (SPL) plånbok kommer att krävas för att lagra dina pengar på Solana blockchain och använda med Solanaxs funktioner

$ SOLD är den ursprungliga symbolen för Solanax ekosystem. Med ett totalt utbud av 80 000 000 $ SÅLDE poletter är fördelningen:
5% Team Tokens, 15% Likviditet, 15% Staking, 25% Privat försäljning och 40% Offentlig distribution

Gå in i Solanax tidigt och skörda belöningarna

Den nästa nivå likviditet som erbjuds av Solanax visar sig redan vara en hit i kryptovärlden. Så snart privat försäljning tillkännagavs växte ett stort, växande och entusiastiskt samhälle omedelbart upp.

Early adopters belönas med plattformincitament, med 40% av deras totala tokenutbud tilldelat dem. Den pågående privata och offentliga IDO-en på solstater har fått ett stort intresse; det är värt att kontrollera deras mycket aktiva sociala mediekonton för mer information om Airdrop, IEO och Private Sale.

Den privata försäljningen började den 5 juni och slutar den 16 juni .. I den första airdropen kommer två tusen personer att dela en prispott till ett värde av 50 000 USD med SÅLD $ token. Detaljer om vilka finns här: https://t.co/kpTzWgLU2z?amp=1

Det genereras mycket surr kring Solanax-projektet och med rätta. En solid produkt som ger en tydlig konkurrensfördel jämfört med dyrare och långsammare konkurrenter. För mer information om projektet i spetsen för DeFi-utvecklingen, se:

https://solanax.org/

https://twitter.com/Solanaxorg

Vitt papper: https://solanax.org/whitepaper.pdf

Source link