SOLANAX har nu startat sin andra IEO-omgång!

Av | juli 9, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

IEO har varit en ny innovation inom kryptovalutorummet, och Solanax, en Solana blockchain-baserad automatiserad marknadsförare (AMM), har nyligen börjat få fart i kryptosamhället för sin kommande IEO eftersom det kommer att bli en av de snabbaste Cross-Chain DEX i decentraliserad ekonomi eller DeFi-utrymme. Så här kan du delta i IEO.

Solanax

Vad är en IEO?

Initial Coin Offerings eller ICO har börjat tappa glans de senaste åren och allmänhetens förtroende minskade under processen. En Initial Exchange Offering eller IEO är en process där en kryptovalutabörs administrerar och övervakar tokenförsäljningen från lanseringen via en omfattande kontrollprocess, vilket hjälper till att bygga allmänhetens och samhällets förtroende för kryptoprojektet.

Solanax-plattformen

Solanax är världens snabbaste cross-chain Dex och är en Solana blockchain-baserad automatiserad marknadsförare (AMM). Det erbjuder ett enkelt gränssnitt, blixtsnabb blockchain-hastighet till en lägre gasavgift. Det ger nästan noll avgifter för kryptotransaktioner för att tillhandahålla hög likviditet till en AMM-pool, gör det möjligt att odla LP-token och hjälper till att skörda belöningarna.

Vilka är fördelarna med Solanax IEO?

IEO är en ny utveckling och en digital innovation i det snabbt växande kryptovalutarummet. Solanax IEO erbjuds direkt av online-handelsplattformar ExMarkets och har följande fördelar.

Fördelar

  • IEO passerar en omfattande kontrollprocess genom kryptobörsen.
  • Crowdfunding-enheten eller lanseringen av kryptovaluta får också publicitet på grund av utbytesteamens ansträngningar.
  • Börsen kommer att ge omedelbara handelsmöjligheter för Solanax-token.
  • Solanax IEO är förknippat med ett välkänt utbyte och kommer att få stöd från sitt samhälle

Den pågående offentliga försäljningen av Solanax

ExMarkets, en av de mest populära crowdfunding-plattformarna för kryptovalutor och en digital tillgångsutbyte håller IEO. Solanax IEO-omgång 1 startade den 28 juni ExMarkets och rullas nu in i omgång 2. Ta tag i $ SOLD och bli en del av framtiden.

Initial Exchange Erbjudande (IEO): Totalt tillgängligt utbud: 10.000.000 SÅLD

Omgång 1: 28 juni 2021 – 04 juli 2021 | $ 0,20 | Tillgängligt utbud: 5.000.000 SÅLD
Runda 2: 07 jul 2021 – 11 juli 2021 | $ 0,25 | Tillgängligt utbud: 3.000.000 SÅLD
Omgång 3: 14 juli 2021 – 16 juli 2021 | $ 0,30 | Tillgänglig leverans: 2.000.000 SÅLD

Du hittar all information som behövs om Solanax på följande:
Webbsida : www.solanax.org
Gitbook: https://solanax.gitbook.io/solanax/
Twitter : https://twitter.com/Solanaxorg

Om du har några frågor angående IEO kan du kontakta deras säljare på [email protected] för assistens.

Slutord
Solanax är ett lovande projekt som erbjuder hög blockchain-hastighet, ett enkelt gränssnitt och låga gasavgifter till kryptovaluta-användare. Den kommande Solanax IEO kommer att vara en spelväxlare med sina unika funktioner och erbjudanden på grund av den ökande gemenskapen. Inte bara projektet, det starka teamet av mycket skickliga utvecklare och proffs har också bevisat sig gång på gång i den ständigt växande kryptovalutavärlden. Skynda dig och skapa en ExMarkets konto nu, eftersom utbudet till Solanax-tokens är begränsat!

Source link