Solana möter på USD 314 miljoner investeringsnyheter

Av | juni 9, 2021


Solana möter på USD 314 miljoner investeringsnyheter 101
Anatoly Yakovenko, grundare och VD för Solana. Källa: En videoskärmdump, Youtube / Solana

Solana (SOL) sa att det samlade in 314 miljoner USD för att påskynda tillväxten av denna blockchain-plattform, vilket drivit ett rally på marknaden.

13:09 UTC, SOL, rankad 11 efter marknadsvärde, handlas till 42,6 USD och ökar med 16% på en dag och 37,5% på en vecka.

Den privata tokenförsäljningen leddes av Andreessen Horowitz och Polychain Capital med deltagande från Alameda Research, Blockchange Ventures, CMS Holdings, Coinfund, CoinShares, Collab-valuta, Memetic Capital, Multicoin Capital, ParaFi Capital, Sino Global Capital, Jump Trading, och välj enskilda investerare som Boys Noize, enligt tillkännagivandet.

Solana sa att de med de nya resurserna kommer att lansera en inkubationsstudio för att påskynda utvecklingen av decentraliserade applikationer och plattformar som bygger på denna plattform, tillsammans med en investeringsarm och handelsdisk dedikerad till deras ekosystem.

“Nästa våg av innovation inom krypto kommer att ske vid applikationslagret. Det är lätt att föreställa sig otaliga användningsfall för krypto som en teknik, men att bygga dem till verkliga produkter som miljontals människor använder kräver att det finns en högpresterande blockchain, “Ali Yahya, General Partner på Andreessen Horowitz, citerades i meddelandet.
___

Läs mer:
– Ethereum måste försöka svårare för att behålla sin dominans i en multikedjad framtid
– Solana grundare om kritiska DeFi-utmaningar och hur man fixar dem
– Ethereum Alternative Solana får 40 miljoner USD i boostSource link