SNABBSTE decentraliserat utbyte byggt på Solana Blockchain

Av | juni 8, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

The Bunker of Global Decentralized Finance

Solanax

Solanax är ett nytt DeFi-protokoll byggt ovanpå Solana-nätverket som kommer att katapultera decentraliserade finanser till enastående prestandanivåer. Som en decentraliserad och icke-depå automatiserad poolbaserad likviditetsmekanism som stöder affärer inom Solana-ekosystemet, vill Solanax revolutionera DeFi. Ethereums huvudsakliga nätverk proof-of-work (PoW) konsensusdesignfel är inte längre nyheter, eftersom de har kvävt Ethereums tillväxt under lång tid. Exempelvis är Ethereums 15 transaktioner per sekund alltför tröga, vilket resulterar i rekordhöga transaktionsavgifter.

Dess tillförlitliga symbolbyten, handel och mer betydande omorientering av kryptovärlden mot Solana. Solanax är avsedd att bli en viktig plattform för tillgångsutbytesgemenskap.

SOLANAX har ingen orderbok eftersom vi tar bort alla mellanhänder, komplexitet och tidskrävande procedurer från ekvationen, vilket ger användarna frihet att handla utan rädsla för censur eller förlora ägandet av sina tillgångar.

Sammanfattningsvis har Solanax följande funktioner:

  • Användare har fullständig kontroll
  • Nästa likviditet
  • Friktionsfritt utbyte
  • Lätta hastighetsbyten
  • DeFi är snabbare, billigare och kraftfullare.

Projektets mål

  • Använd en blockchain för att föra DeFi ännu närmare människor, vilket gör att den kan skalas ännu bättre.
  • Gör finansiella verktyg mer tillgängliga för allmänheten.
  • Gör det snabbare att sänka kostnaden för gasavgiften, därmed billigare
  • Skapa ett gränssnitt som gör det möjligt för människor att skapa en bekväm handelsmiljö (begränsningsorder, varningar och mer).
  • En central orderbok ger tillgång till likviditet över hela ekosystemet, så individer är inte beroende av en enda likviditetskälla.

Incitament för tidiga personer

Den första mottagaren av projektet är early adopters, som kommer att belönas med plattformincitament, med 40% av deras totala tokenutbud tilldelat dem. Plattformen tar inte ut några avgifter. Intressenter i $ SOLD Token får alla byteshandelsavgifter (0,2 procent från tillverkaren och 0,3 procent från tagaren). Så som förväntat dyker ett stort samhälle runt Solanax på söndagen så snart privat försäljning avslöjades!

Varför Solana?

Solana blockchain har i allt högre grad blivit den blockchain som valts för nyligen lanserade projekt. Som sådant har företaget omvärderat sina strategier och nu utökat sin kapacitet för att tillgodose den ökande efterfrågan på snabbare blockchain-tjänster. Blockchain syftar till att vara nätverket för decentraliserade applikationer, enligt källor på Solana. Med tiden vill det effektivt konkurrera eller till och med överträffa marknadsledaren Ethereum.

Solana blockchain använder en ny metod för att verifiera transaktioner, bevis på historia (PoH), för att lösa skalbarhets- och hastighetsproblem som har varit problematiska för dess föregångare, Bitcoin och Ethereum. Skalbarhet är en av de mest utmanande aspekterna av blockchain-teknik att övervinna. När dessa nätverk expanderar stöter de ofta på transaktionshastighet och tidsbegränsningar för bekräftelse, vilket leder till höga transaktionskostnader. Genom PoH kan Solana hantera tusentals transaktioner per sekund, med betydligt billigare transaktionsavgifter. Solana försöker uppnå dessa genom att upprätthålla säkerhet och decentralisering.

Betydelsen av Salana för DeFi-projekt

DeFi-teknik är avsedd att öka den ekonomiska tillgången till det alltmer kapitalistiska samhället. Dessa tekniker kommer att fortsätta att förbättra livet för många människor på andra sidan världen som tidigare saknat tillgång till finansiella instrument som skulle ha gjort det möjligt för dem att konkurrera i en kapitalistisk värld. Att investera i en framtid där alla är mer lika är inte en bra idé.

Vi tror att Solana kommer att vara en betydande aktör i kryptorummet. En stor andel av människorna är fortfarande omedvetna om Solana blockchain. Å andra sidan kretsar teamet bakom Solana diskret kryptomiljön med nya ekonomiska möjligheter. Solana har väckt vårt intresse och vi har samlat en grupp kryptoproffs från hela världen för att samarbeta om Solanax-projektet. The Bunker of Global Decentralized Finance.

SOLDonomics

Totalt utbud: 80 000 000 SÅLDE poletter

Privat försäljning: Totalt tillgängligt utbud – 10.000.000 SÅLD
Period: 06/06/2021 – 15/06/2021
Tokenpris – $ 0,1 med intjänandeperiod för 3 månader;
Tokenpris – 0,15 USD utan intjänandeperiod;

Inledande utbyteserbjudande: Totalt tillgängligt utbud – 10.000.000 SÅLD
Omgång 1: 15/06/2021 – 19/06/2021 | $ 0,20 | Tillgängligt utbud: 5.000.000 SÅLD
Omgång 2: 21/06/2021 – 24/06/2021 | $ 0,25 | Tillgängligt utbud: 3.000.000 SÅLD
Omgång 3: 20/06/2021 – 27/06/2021 | $ 0,30 | Tillgänglig leverans: 2.000.000 SÅLD

Kolla in vår hemsida och Twitter för mer information om den kommande utgåvan, Airdrop, IEOoch Privat försäljning.

https://solanax.org/
https://twitter.com/Solanaxorg

Vitt papper: https://solanax.org/whitepaper.pdf

Source link