Småföretag kan nu investera i krypto med Banq-appen

Av | juni 2, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

banq

Idag lanserade Las Vegas-baserade betalningsapp banq möjligheten att investera i Bitcoin och Ethereum från flera konton under en plattform. Användare kan skapa så många underkonton som de behöver för affärs- eller personligt bruk och köpa och sälja krypto från någon av dem eller alla.

Denna lösning gör det möjligt för användare att hålla kryptoinvesteringar åtskilda för olika mål, olika människor och olika enheter. I synnerhet kan man öppna ett konto för sina egna investeringar, ett för att vidarebefordra till sina barn, ett för att dela med en partner eller make och ett för deras företag att investera en del av sin statskassa i Bitcoin eller Ethereum – samtidigt som det enkelt hanteras allt från en plats med separata saldon.

Generellt sett är betalningsappar och kryptoplånböcker “single-bucket”, vilket innebär att alla transaktioner finns på ett konto; skapa förvirring när du spårar kryptobalanser som är gjorda för olika mål eller olika människor. Det har också gjorts nästan omöjligt för småföretagare att få exponering för kryptotillgångar i deras småföretag – nu kan Banq överbrygga klyftan mellan krypto och småföretag.

“Demokratisering av finansiering är en grundläggande hyresgäst i kryptosamhället. Det är viktigt för oss att ge tillgång till kryptotillgångar till både individer och företag på ett sätt där människor faktiskt kan hantera sina investeringar både för sig själva och för sin verksamhet på ett sätt som är organiserat och enkelt att hålla reda på, säger Banqs CTO och Bitcoin-entusiast, Kevin Lehtiniitty.

Plattformen har inga planer på att sluta investera. För banq är uppdraget att göra krypto av alla slag förstådd, tillgänglig och användbar för en expansiv publik.

banq-bannerSource link