Slumping, Pumping, Hitting, Hustling, Musking och 20 Crypto Jokes

Av | maj 15, 2021


Den här veckan i den roliga världen av krypto, när folk diskuterade igen om det är dags att byta till sats från BTC, träffade bitcoinbrytnings svårigheter en ny ATH, men sedan efter att ETH bröt USD 4K och bitcoin samlades förbi USD 59K, Tesla Elon Musk en gång åter flyttade hela kryptomarknaden och utlöste en kraftig försäljning. Dessutom fann forskare att handlare roterar från bitcoin till eterum och alts eftersom JPMorgan ser ETH som övervärderat, DOGE träffade en ATH innan de sjönk spektakulärt efter Elon Musk som kallade token ett “liv”, ökningen YFI och WOOFY kan vara en klockväder för en annan DeFi-säsongen, medan SHIB tog över Cryptoverse, kallade sig DOGE-mördaren, och Vitalik Buterin donerade massiva mängder hundtema-tokens och ETH till välgörenhets- och samhällsprojekt. Men det var inte över, eftersom DOGE sedan samlades efter en boost från Musk och Coinbase, medan börsen sa att den riktar sig till fler användare inte lägre avgifter. Och sedan samarbetade MoneyGram med Coinme för att underlätta köp och försäljning av BTC.

Medan Tether presenterade sin reservfördelning för första gången och Diem är planerad att lanseras i USA som stablecoin, menade experter att stablecoins kan falla under granskning av finansiella beslutsfattare. Samtidigt, när den kubanska regeringen funderar på krypto-antagande som ett sätt att bekämpa finansiell oro, drog en rapport slutsatsen att Kinas digitala yuan inte kunde imponera på tidiga storskaliga piloter, Kinas blockchain-affärsutvidgning verkar sakta ner, SEC skickade något negativ BTC och ETH ETF-signaler som kan vara positiva för GBTC, IRS kan komma efter pengarna du äger dem, och Sydkorea kan få en ny statlig avdelning för kryptorelaterade frågor. I andra nyheter har Onchain Custodian ett annat företag på gång, kryptosamhället lämnades efter en annan Christie’s NFT-försäljning, ryska krypto gruvarbetare kunde drabbas av den hotande halvledarbristen och Mark Zuckerberg döpte sin get Bitcoin som han kanske eller kanske inte slakt.

Och nu, crème de la week!
__________

Låt oss se vad CT gjorde upp till den här veckan.

__

Och om: Teslas stora nyheter.

__

Uppdrag: kolonisera Mars. Medel: Bränn ALLA bränslen! * Ansvarsfriskrivning: ingen bitcoin användes för att skada denna miljö. *

__

Används och missbrukas, sedan lämnas att ruttna. Skam dig, mänskligheten.

__

Aha okej. Förklarade.

__

Musk hade ännu ett plan i åtanke.

__

Och talar om Cryptoverse s husdjur mynt.

__

Jag är utlöst! Vid toppings!

__

Mycket elegant.

__

Nu, en analys av getrelaterade marknadsrörelser.

__

Alla verkligen utmärkta doppar.

__

Veteraner kan inte bry sig.

Slumping, Pumping, Hittingling, Hustling, Musking och 20 Crypto Jokes 101
Källa: ALL CAPS LABRAHODL / Twitter

__

Vet du hur alla alltid säger ‘nfa’? Tja, här är äntligen en ekonomisk rådgivning för dig.

__

Här är ett viktigt steg per faktiska finansiella rådgivare.

__

Och när du har fått ordentligt ekonomisk rådgivning kan du vara precis som den här killen.

__

Säg “mooon”.

__

WINDMILL till USD 1!

__

Som vissa verkligen är förvirrade, här är en handledning.

__

Följ det med en historisk dokumentär om DeFi.

__

Och en sång för alla de som sålde och nu hjälpte till med familjen. Blz.

Source link